• PRO TV
  • Frumoasa de la SMURD,  asociată cu Angelina Jolie, apare și în Atlasul Frumuseții

Frumoasa de la SMURD,  asociată cu Angelina Jolie, apare și în Atlasul Frumuseții

Frumoasa de la SMURD,  asociată cu Angelina Jolie, apare și în Atlasul Frumuseții

„Atlasul Frumuseţii” include 500 de portrete de femei din toată lumea, iar una dintre frumoasele care impresionează e medic la SMURD și asociată cu Angelina Jolie. 

Numele ei e Giorgiana Matei, are 33 de ani și a devenit tot mai cunoscută în România după ce mulți au asemănat-o cu superba actriță din America. Deși a devenit celebră în baza calităților fizice, cea mai frumoasă trăsătură a ei rămâne...meseria pe care o are. Tânăra este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, specializarea Medicină Generală și lucrează la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare. 

 
Pentru BZI, a oferit un interviu în care a povestit  și întâmplări ilare din cariera sa:
 
“Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”În ceea ce privește viața personală, tânăra a mărturisit că, deocamdată, e pe locul doi, pentru că Giorgiana e îndrăgostită de meseria ei:

"Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii."

La peste 7 ani de la lansare, proiectul Mihaelei Noroc, "Atlasul Frumuseții", a ajuns un reper global în promovarea diversităţii culturale.

FOTO: ATLASUL FRUMUSEȚII/DIGI 24/ MATEI LOREDANA GIORGIANA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni