• PRO TV
  • Culturistul Yuri Tolochko își înșală păpușa gonflabilă, cât timp aceasta este la reparat. Cu ce a înlocuit-o

Culturistul Yuri Tolochko își înșală păpușa gonflabilă, cât timp aceasta este la reparat. Cu ce a înlocuit-o

Culturistul Yuri Tolochko își înșală păpușa gonflabilă, cât timp aceasta este la reparat. Cu ce a înlocuit-o

Bărbatul care s-a căsătorit cu o păpușă de silicon destinată adulților o înșală pe acesta cu un alt obiect, cât timp aceasta este la reparații.

Bodybuilder-ul care s-a căsătorit cu păpușa de silicon a postat un video pe Instagram în care acesta arăta cum o înșeală pe acesta cu un obiect cu aspect neobișnuit, cu o suprafață  foarte denivelată.

În luna noimbrie Yuri Tolochko din Kazakhstan a luat-o de soție pe Margo, o păpușă de silicon destinată adulților, dar cu câteva zile înainte de Crăciun acesta a trebuit s-o ducă pe Margo la un doctor pentru păpuși sexuale pentru reparații, scrie ladbible.com.

Postând un video cu noua sa jucărie,  Yuri a declarat că are o nouă pasiune.  Video-ul îl arată pe acesta îmbrăcat doar în boxeri, stând întins pe pat în timp ce atinge riguros ceea ce arată ca o mască de metal, scoțând sunete ciudate.

Unul din cei 99.000 de urmăritori l-a întrebat: "Hey, tu nu cumva îți înșeli nevasta?" Yuri i-a răspuns: "Probabil da, dar nu mai pot aștepta cât timp va mai sta ea în spital."

Yuri și Margo s-au căsătorit în noiembrie, aceștia plănuindu-și nunta încă din martie, însă pandemia le-a întârziat planurile, la fel cum a făcut și pentru multe alte cupluri umane. Într-un final, nunta a avut loc cu tot cu un număr mare de invitați.

Într-un interviu pentru Daily Star, Yuri declară că: "Iubita mea s-a stricat. Acum, ea este în curs de a fi reparată. Se află în alt oraș momentan. Când se va recupera, va fi o binecuvântare pentru amândoi."

Încă din 2019 presa locală a publicat faptul că Tolochko era într-o relație cu Margo, cu 8 luni înainte să-i pună marea întrebare.

După ce și-a făcut relația cu partenera lui de silicon publică, acesta a spuns că a dat mulți bani pentru a-i face acesteia operație estetică, deoarece aceasta era complexată de aspectul ei fizic.

Tolochko a zis că a dus-o pe Margo la o clinică umană pentru intervenție. A fost probabil o zi foarte ciudată pentru chirurgii care lucrează acolo.

La acel moment, Yuri a spus că "Când le-am arătat oamenilor fotografia cu noi, am primit multe critici, așa că Margo a fost complexată de propriul ei aspect, astfel am decis să recurgem la chirurgie plastică. De atunci, Margo s-a schimbat mult. La început mi-a fost greu să accept, însă cu timpul m-am obișnuit."

Yuri susține că înainte să-l cunoască pe el, Margo lucra într-un bar, ca și chelneriță.

"Nu poate merge singură, așa că are nevoie de ajutor. Margo nu știe să gătească, în schimb iubește mâncărurile tradiționale ale Georgiei. Mâncarea ei preferată este khinkali."

Sursă foto: Instagram Yuri Tolochko

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni