• PRO TV
  • Pamela Anderson, acuzată că a furat bărbatul altei femei: „Este trist că oamenii sărbătoresc și îi felicită”

Pamela Anderson, acuzată că a furat bărbatul altei femei: „Este trist că oamenii sărbătoresc și îi felicită”

Pamela Anderson, acuzată că a furat bărbatul altei femei: „Este trist că oamenii sărbătoresc și îi felicită”

Pamela Anderson (53 de ani) ar fi distrus armonia unei familii când l-a sedus pe proaspătul ei soț. Dan Hayhurst, care s-a căsătorit cu starleta în Ajunul Crăciunului, era într-o relație cu altă femeie, alături de care creștea trei copii.

Acuzații grave la adresa Pamelei Anderson, care s-a căsătorit pentru a cincea oară, în mare secret. Alesul ei, Dan Hayhurst, era într-o relație de 5 ani cu o femeie care acum îi reproșează că „i-a spart casa”. 

Am decis să vorbesc deoarece vreau ca oamenii să știe că relația mea de aproape 5 ani, cu trei copii la mijloc, s-a sfârșit din cauză că relația cu Pam a început când Dan era cu mine. Este trist că oamenii sărbătoresc asta și în felicită”, a dezvăluit Carey, pentru The Sun US. Ea susține că Dan Hayhurst a părăsit-o pentru Pamela Anderson.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, are un copil dintr-o relație anterioară. Fostul ei iubit are, și el, doi copii cu o altă femeie. Împreună erau ceea ce se cheamă o „familie modernă”, cât se poate de fericită în aceste vremuri. Ea a mărturisit că idila dintre iubitul ei și Pamela Anderson nu s-a petrecut peste noapte, ci în decurs de 6 luni.

El a muncit cu ea vreme de peste 6 luni, înainte ca asta să se întâmple. Pe atunci el nu era bodyguardul ei, el e un om îndemânatic, bun la toate, pe care ea l-a angajat să lucreze în casă”, a mai spus femeia.


Carey și Dan Hayhurst, pe vremea când formau un cuplu. FOTO: The Sun US

Dan Hayhurst se plângea de „aerele” de vedetă ale Pamelei 

Cei doi s-au văzut în toamna anului 2019, când Hayhurst a acceptat să preia un contract de renovare a locuinței Pamelei din Ladysmith, Canada. La vremea respectivă el i se plângea iubitei lui de „aerele” de vedetă ale Pamelei și de dificultatea de a lucra pentru ea. Însă, după câteva luni, la scurt timp după ce Pamela s-a despărțit de Jon Peters, cei doi au început să se placă. Dan a început să petreacă tot mai mult timp acasă la actriță și să-și ignore familia. 

În final, bărbatul a recunoscut că s-a îndrăgostit de vedetă și i-a cerut fostei partenere să păstreze casa în care obișnuiau să locuiască, fiindcă el își va muta reședința la Pamela Anderson. Însă, ea nu l-a ascultat și a părăsit casa, pe care a scos-o la vânzare.

Căsătorie în secret, în Ajunul Crăciunului


Dan Hayhurst și Pamela Anderson s-au căsătorit în mare secret, în Canada, pe domeniul actriței. „M-am măritat pe proprietatea pe care am cumpărat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună”, a declarat Pamela Anderson pentru Daily Mail. Nimeni nu a fost invitat la nuntă, iar mama lui a primit marea veste, prin SMS, în noaptea de dinaintea evenimentului.

Pamela Anderson, care a fost căsătorită de patru ori cu trei bărbați, declara în mai 2020 că ar mai vrea să ajungă în fața altarului măcar o dată. Actrița a dezvăluit că relația de 12 zile pe care a avut-o cu cineastul Jon Peters nu s-a materializat într-un mariaj.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 15 – IHATEPINK & Bobospider: Fălci e mic copil pe lângă experiența din Depth

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni