• PRO TV
  • Dolly Parton nu s-a imunizat anti-Covid, deși a contribuit cu un milion de dolari la crearea vaccinului Moderna

Dolly Parton nu s-a imunizat anti-Covid, deși a contribuit cu un milion de dolari la crearea vaccinului Moderna

Dolly Parton nu s-a imunizat anti-Covid, deși a contribuit cu un milion de dolari la crearea vaccinului Moderna

Legendara cântăreață Dolly Parton a sprijinit cu bani efortul științific de dezvoltare a vaccinului Moderna, însă nu a beneficiat de tratament special pentru gestul ei. Artista a dezvăluit de ce nu s-a vaccinat încă împotriva Covid-19.

Dolly Parton a împlinit 75 de ani la 19 ianuarie și era eligibilă pentru a primi vaccinul anti-Covid, însă a ales să mai amâne imunizarea. Artista, care a donat un milion de dolari cercetătorilor care lucrau la realizarea vaccinului Moderna, a declarat că nu a vrut să se bage în față și să facă un spectacol din asta.

Sunt la vârsta la care aș fi putut primi vaccinul încă de săptămâna trecută. Am împlinit 75 de ani. Voiam să fac asta de ziua mea, dar mi-am zis: Nah, nu face asta! Ai arăta ca și când ai face un spectacol”, a dezvăluit ea pentru Associated Press.

Artista spune că preferă să mai aștepte, pentru a nu crea impresia că donația de un milion de dolari ar putea fi motivul pentru care este vaccinată înaintea unor persoane vulnerabile, bolnavi cronici ori lucrători din domenii esențiale.

Nu o să mă vaccinez până când mai mulți oameni nu primesc doza lor. Nu vreau să pară că mă bag în față pentru că am donat bani. Mă voi vaccina, dar voi aștepta”, a mai spus cântăreața, care plănuiește să se imunizeze în fața camerelor de luat vederi.

Dolly Parton se consideră un om foarte modest și pune mare preț pe ce spun oamenii din jur. De exemplu, în timpul mandatului lui Donald Trump, a refuzat de două ori Medalia Prezidențială a Libertății, distincție care se acordă persoanelor care au servit interesele SUA.

Întrebată dacă o va accepta de la Joe Biden, artista a declarat că o va refuza și de această dată, pentru a nu se interpreta că face politică.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 11 lucruri pe care nu le știați despre Andra

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni