• PRO TV
  • Dorian Popa, decizie radicală: Cu ocazia împlinirii a 4 ani de YouTube, își face un nou tatuaj

Dorian Popa, decizie radicală: Cu ocazia împlinirii a 4 ani de YouTube, își face un nou tatuaj

Dorian Popa, decizie radicală: Cu ocazia împlinirii a 4 ani de YouTube, își face un nou tatuaj

Dacă în urmă cu aproximativ 3 ani le dezvăluia fanilor de pe YouTube, într-un vlog, că are pe corpul său trei tatuaje (două pe umeri și unul pe coapsă), dar că și-ar fi dorit totuși ca pielea lui să nu fie marcată în niciun fel, acum Dorian Popa a luat o decizie radicală.

Potrivit mai multor postări de pe instastory, celebru artist își va face un nou tatuaj, deoarece împlinește 4 ani de când are contul de YouTube, iar toate momentele importante din viața lui trebuie să apară și pe corpul său (unul dintre primele 3 tatuaje are legătură cu serialul „Pariu cu Viața”, difuzat în urmă cu mai mulți ani de PRO TV).

„Tremură inima în mine ca într-un iepuraș. Deși nu sunt un promotor al tatuajelor, am cele mai importante momente din viața mea marcate pe pielea mea. În mod cât mai discret. Azi, 9 februarie, începe un nou capitol. Ne apropiem de împlinirea a 4 ani de YouTube, așa că pregătim surpriza”, a spus Dorian Popa, în timp ce se duce spre salonul de tatuaje.foto: YouTube Dorian Popa; Instagram Dorian Popa

Vezi și: Miliția Modei: Costi Diță, despre Jude Law: „Dacă mă îmbrăcam eu așa, îmi dădea lumea bani pe stradă”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni