• PRO TV
  • Victor Slav, campion la pescuit in Delta, iar surorile Cheeky - aventuri cu barca, la "Serviti, va rog!" FOTO

Victor Slav, campion la pescuit in Delta, iar surorile Cheeky - aventuri cu barca, la "Serviti, va rog!" FOTO

Victor Slav, campion la pescuit in Delta, iar surorile Cheeky - aventuri cu barca, la "Serviti, va rog!" FOTO

Peripetiile din Delta Dunarii continuat la \"Serviti, va rog!\", iar Nea Marin a pus pe jar alte patru vedete, totul spre deliciul telespectatorilor Pro Tv.

Astfel, vineri si sambata, pe 23 si 24 iulie, de la ora 20.30, surorile Cheeky Monica si Gabriela, prezentatorul rubricii “Vremea” de la Pro Tv, Victor Slav, si coregraful de la “Dansez pentru tine”, Bursucu, au trecut prin probe de foc, si s-au intrecut in gatit, curatenie si divertisment asigurat, pentru a putea acorda astfel un ajutor unei familii nevoiase. Misiunea loc nu a fost deloc usoara, pentru ca cei patru trebuie sa ii impresioneze pe clientii pensiunii din Delta, sa arate cat de buni bucatari sunt, sa mentina curatenia in gospodarie, sa prinda peste proaspat si sa ii intretina pe turisti si copiii acestora.

Mereu cu zambetul pe buze si cu glumele la purtator, Victor Slav s-a remarcat detasat la capitolul pescuit. Spre uimirea tuturor celor de la pensiune, Victor a pescuit neasteptat de mult: peste 20 de pesti, pe care a trebuit sa-i si gateasca pentru a asigura astfel masa clientilor din pensiune. Momentele nostime nu l-au ocolit mai ales atunci a mers impreuna cu Bursucu sa faca rost de rame pentru momeala. Pentru ca la “Serviti, va rog!” se munceste cu adevarat si nimic nu se primeste “pe tava”, Victor si Bursucu au porni in cautarea unor rame.

Cei doi au gasit ajutor la niste pescari care, pe langa ramele atat de necesare, le-au oferit si cateva guri de... palinca. Dornici sa indeplineasca sarcinile date de Nea Marin, Victor si Bursucu s-au supus rugamintilor pescarilor, au luat cateva guri de palinca si, sub efectul acesteia, au si cantat pentru a primi cat mai multe rame pentru momeala. Victor a fost numai ochi si urechi la indicatiile lui Nea Marin si a pus umarul la treburile gospodaresti. Ca si Bursucu a dat de mancare la animale, a facut curat in casa si a pregatit pestele obtinut cu atata truda.

Nu la fel de nostima se va dovedi experienta pescuitului pentru Cheeky Girls. Monica si Gabriela au fost cu adevarat oripilate cand le-a venit randul sa caute rame. Iar peripetiile lor nu s-au oprit aici, pentru ca si barca le-a dat dureri de cap. Pe o vreme din ce in ce mai neprietenoasa, cu un cer aproape negru, fetele au fost nevoite sa iasa la pescuit. Numai ca barca s-a dovedit foarte greu de condus: in cele din urma, Monica si Gabriela s-au impotmolit si au fost pe punctul de a intra intr-o salcie.

Monica a excelat in bucatarie, spre bucuria celor cazati la pensiune. Ca o adevarata gospodina, ea a gatit o supa de gaina pentru care a primit numai laude. Cele doua surori nu s-au dat in laturi de la a spala mormane de vase, de la a servi la masa si de la joaca cu cei mici. Nea Marin nu le-a dat pace, insa, celor doua Cheeky Girls: intr-un moment in care acesta va lipsi, Monica si Gabriela au profitat si si-au luat costumele de baie si s-au asezat la plaja. La scurt timp, insa, Nea Marin, ajutat de baieti, le-a descoperi!t Drept razbunare, fetele l-au prins pe Bursucu si l-au stropit cu foarte multa apa!

Si vestimantatia fetelor le-a dat batai de cap. Crezand ca vor ajunge in Delta intr-o perioada caniculara, fetele si-au luat in bagaj haine putine si subtiri. Drept urmare, pe o vreme ploiasa si racoroasa, care le-a surprins pe amandoua, Monica si Gabriela s-au “incalzit” doar cu pelerinele de ploaie. Mai mult, cand au ajuns la biserica, imbracate in pantaloni scurti si maiouri au fost nevoite sa se acopere cu cate un sal pentru a putea intra.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni