• PRO TV
  • Cum arată după 20 de ani, frații Cortez din ”Spy Kids”

Cum arată după 20 de ani, frații Cortez din ”Spy Kids”

Cum arată după 20 de ani, frații Cortez din ”Spy Kids”

Seria filmelor de acțiune ”Spy Kids” a fost îndrăgită imediat de publicul tânăr datorită întâmplărilor neprevăzute prin care trec doi frați, ai căror părinți sunt spioni. Aventurile fraților Cortez au început în 2001, când a fost lansat primul film și s-au încheiat odată cu ”Spy Kids 3-D: Game Over”, în 2003.

Rolurile fraților Juni și Carmen Cortez au fost interpretate de către actorii Alexa PenaVega și Daryl Sabara. Ei au făcut echipă cu actorii Carla Gugino și Antonio Banderas, aflați în rolul părinților. După 20 de ani de la primul film din seria de acțiune, puștii s-au transformat în adulți la fel de simpatici, întemeidu-și fiecare o familie. 
Alexa PenaVega (32 de ani) s-a căsătorit în 2014 cu actorul și cântărețul Carlos Pena Jr. Ei au împreună doi băieți, Ocean King și Kingston James. În ultimii ani, Alexa a avut roluri în seriale TV și în comedii romantice. 

Daryl Sabara (28 de ani) s-a căsătorit în 2018 cu cântăreața Meghan Trainor, iar de curând cei doi au devenit pentru prima dată părinți. Fiul lor Riley a venit pe lume în data de 8 februarie. Soția actorului a împărtășit bucuria cu fanii săi de pe Instagram, publicând o poză cu bebelușul. 

Pe lângă roluri în filme de familie, Daryl Sabara a oferit vocea sa unor personaje din desene animate, precum ”The Abominable Snowman” sau ”Ben 10”. Sursă foto: Getty Images, Instagram/ meghan_trainor, vegaalexa

Vezi și: Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni