• PRO TV
  • Ludmila Balan a suferit o formă grea de Covid-19. Prima declarație a artistei: ”M-a atacat și m-a lovit rău de tot”

Ludmila Balan a suferit o formă grea de Covid-19. Prima declarație a artistei: ”M-a atacat și m-a lovit rău de tot”

Ludmila Balan a suferit o formă grea de Covid-19. Prima declarație a artistei: ”M-a atacat și m-a lovit rău de tot”

Ludmila Balan, celebra prezentatoare de televiziune și cântăreață din Republica Moldova, a suferit o formă grea de Covid-19. Mama interpretului Dan Balan a mărturisit pe contul ei de Instagram că în prezent trece printr-o perioadă de reabilitare.

Ludmila Balan, în vârstă de 62 de ani, a fost mereu într-o formă fizică de invidiat. Artista și-a inspirat fanii prin felul ei de a fi, prin pofta ei de viață și prin mesajale motivaționale pe care le promovează. Din păcate, virusul nemilos SARS-CoV-2 n-a ocolit-o, ba mai mult a făcut-o să rămână internată în spital două luni de zile. 

Recent, cântăreața a dezvăluit pe contul ei de Instagram prin ce a trecut: ” Azi (15 februarie) se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării...Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot...Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu...Ce-a fost mai greu a trecut... Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare... Aveți mare grijă...Covidul e strașnic (îngrozitor)... Sănătate tuturor !!!”

Cu toate că a trecut prin momente foarte grele, cântăreața nu și-a pierdut optimismul caracteristic și le arată fanilor cum decurge programul ei de reabilitare după Covid: prin sport și mult timp petrecut în aer liber.  

Sursă foto: Instagram/ ludmilabalan_tantiludmila

Vezi și: Interviu exclusiv cu Remi Martin, bărbatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș.


Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni