• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, mișcări senzuale alături de dansatorul Emil Rengle! Videoclipul a făcut furori printre internauți

Mădălina Ghenea, mișcări senzuale alături de dansatorul Emil Rengle! Videoclipul a făcut furori printre internauți

Mădălina Ghenea, mișcări senzuale alături de dansatorul Emil Rengle! Videoclipul a făcut furori printre internauți

De câteva zile, Mădălina Ghenea se bucură de plajă și soare, într-o destinație exotică. Fanii au fost curioși să afle unde se bronzează frumoasa româncă, însă aceasta n-a suflat o vorbă, transmițându-le acestora doar că se află “într-un loc frumos”.

Ei bine, misterul a fost spulberat, după ce dansatorul Emil Rengle s-a întâlnit întâmplător pe plajă cu actrița. Destinația aleasă de Mădălina este una dintre preferatele vedetelor din România. Slătineanca se relaxează într-un complex de lux din Tulum, Mexic. 

Și pentru că au dat nas în nas pe plajă, Emil Rengle i-a arătat Mădălinei și câțiva pași de dans. Superba româncă și câștigătorul de la Românii au talent 2018 au realizat o coregrafie pe o melodie virală pe Tik-Tok.

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, menit să-i scoată și mai mult în evidență bronzul uniform, dar și formele perfecte, Mădălina le-a arătat internauților cât de talentată este la dans. 

Clipul cu dansul celor doi a fost postat de româncă pe contul de Instagram, iar fanii au asaltat-o cu inimioare și complimente. Videoclipul a strâns peste 39.000 de vizualizari în doar câteva ore. 

Fotografii: Instagram Officialmadalinaghenea

Vezi și VIDEO: zaSami & Tsuki au fost impresionați de cât de mult a evoluat Valorant - Facem Level (Gen Session) – episodul 18


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni