• PRO TV
  • Cum se simte Tiger Woods, după ce a fost operat! Jucătorul de golf a suferit un grav accident rutier

Cum se simte Tiger Woods, după ce a fost operat! Jucătorul de golf a suferit un grav accident rutier

Cum se simte Tiger Woods, după ce a fost operat! Jucătorul de golf a suferit un grav accident rutier

Tiger Woods a suferit un grav accident rutier pe 23 februarie 2021, celebrul jucător de golf fiind singur în mașină atunci când a pierdut controlul autovehiculului și s-a răsturnat într-o râpă.

Potrivit autorităților din Los Angeles, Tiger Woods a suferit multiple răni la picioare, iar vehiculul său a suferit daune majore. În urma incidentului, sportivul a ajuns de urgență la spital și a fost operat imediat!

„La 23 februarie 2021, aproximativ la ora 07:12, s-a înregistrat un accident între localităţile Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes. Șoferul și singurul ocupant al automobilului a fost identificat ca fiind jucătorul de golf Eldrick Tiger Woods. Domnul Woods a fost extras din epavă şi a fost transportat la un spital pentru a-i fi tratate rănile”, se arată într-un comunicat al autorităților.

Presa din Statele Unite anunță că Tiger Woods este acum în afara oricărui pericol și că se recuperează după operație, fiind conștient. Mai mult decât atât, jurnaliștii precizează că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Dragoș Anastasiu, deghizare uimitoare la "Șef sub acoperire". Cum a decurs procesul transformării

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni