• PRO TV
  • O învățătoare de 56 de ani a fost interzisă pe TikTok, după ce 20.000 de oameni au reclamat-o

O învățătoare de 56 de ani a fost interzisă pe TikTok, după ce 20.000 de oameni au reclamat-o

O învățătoare de 56 de ani a fost interzisă pe TikTok, după ce 20.000 de oameni au reclamat-o

Kadie Karen Diekmeyer, care în mediul online e cunoscută sub pseodonimul „That Vegan Teacher”, a rămas fără contul de TikTok după ce zeci de mii de oameni i-au raportat conținutul „neadecvat”.

Kadie Karen Diekmeyer are 56 de ani și este învățătoare la o școală primară din SUA. Până la începutul acestei săptămâni, ea deținea contul That Vegan Teacher pe TikTok, unde strânsese o comunitate de peste 1,7 milioane de urmăritori. Însă, învățătoarea și-a atras și zeci de mii de antipatii, care au dus în final la închiderea contului.

Peste 20.000 de oameni au semnat o petiție online pentru a determina TikTok să-i dezafecteze contul, din cauza conținutului considerat neadecvat. Conform inițiatorilor petiției, femeia ar fi încălcat grav termenii și condițiile de utilizare a platformei.

A făcut declarații flagrant rasiste, bigote, discriminatorii la adresa oricui nu vede veganismul așa cum îl vede ea. A promovat mai multe filme periculoase pentru copii; în ciuda cerinței de vârstă de 13 ani pentru a folosi TikTok, mulți copii sub această vârstă îl accesează în fiecare zi. Aceste videoclipuri sunt reprezentări violente ale sacrificării animalelor, în detaliu”, se arată, printre altele, în petiție.


Citește și:
 VIDEO Un tiktoker american încearcă să pronunțe corect cuvinte românești și se bucură ca un copil când reușește

Femeia l-a apostrofat și pe bucătarul Gordon Ramsay, căruia i-a compus un cântec din care acesta a aflat că „este rău să mănânci animale, Gordon Ramsay”.

Într-o reacție postată pe YouTube, învățătoarea a explicat că ea nu a forțat pe nimeni să devină vegan și că „nimeni nu s-a îmbolnăvit sau a murit” din cauza ei.

Mulți dintre voi, care v-ați trezit în această dimineață și ați aflat că am fost interzisă pe TikTok, și știu că sunteți mulți, ați sărit în sus de bucurie și o vedeți ca pe o victorie. Cumva, te face să râzi știind că un activist pentru drepturile animalelor a fost redus la tăcere”, a comentat femeia.

That Vegan Teacher mai este activă pe YouTube și Instagram.

Fotografii: @that_vegan_teacher_tiktok

Vezi și VIDEO: Femeile și problemele lor zilnice

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni