• PRO TV
  • Khloe Kardashian, acuzată că și-a trucat fotografiile după cea mai recentă ședință foto: „Nu vă panicați!”

Khloe Kardashian, acuzată că și-a trucat fotografiile după cea mai recentă ședință foto: „Nu vă panicați!”

Khloe Kardashian, acuzată că și-a trucat fotografiile după cea mai recentă ședință foto: „Nu vă panicați!”

Sora mai mică a lui Kim Kardashian s-a grăbit să-și liniștească fanii care deveniseră îngrijorați în legătură cu aspectul ei fizic. Khloe Kardashian le-a răspuns celor care au acuzat-o că a apelat la photoshop ori la aplicații de editare a fotografiilor.

Khloe Kardashian (36 de ani) a pozat pentru o campanie promoțională a propriului brand de îmbrăcăminte și a reușit să stârnească discuții aprinse în mediul online. Cu ocazia lansării primei colecții de încălțăminte sub sigla Good American, Khloe Kardashian a postat pe Instagram o serie de fotografii realizate în timpul unei ședințe foto de promovare.

Numai că aceste fotografii au atras multe reacții de dezaprobare din partea internauților care cred că starleta apelează la tehnologie pentru a-și schimba înfățișarea.

De ce capul ei arată ca și când ar fi în photoshop?”, s-a întrebat un admirator. 

Nu știu cine a editat această imagine, dar înțeleg unghiul pe care au vrut să-l obțină. Dar, scumpo, acesta nu e”, a scris un altul.

Fotografiile sunt prea alungite. Asta a început cu prima reclamă la Skims. Opriți asta”, a comentat altcineva.

Internauții au sesizat și picioarele extrem de alungite ale lui Khloe și unii s-au întrebat dacă nu cumva au în față un extraterestru.

Vedeta a răspuns pe Twitter fanilor ei intrigați de aspectul afișat în campania de promovare.

Mor de râs! Pentru câteva dintre acele poze GA (Good American – n. red.) am folosit un obiectiv care creează un efect de întindere. Cu cât e mai aproape de cameră, cu atât obiectul respectiv se va lungi mai mult. Astfel că, într-una dintre fotografii, picioarele/degetele mele arată incredibil de lungi. Nu vă panicați! Încă am mâini/degete la dimensiuni normale”, a comentat, sarcastic, Khloe Kardashian.

Surorile Kardashian au o întreagă istorie cu trucarea fotografiilor înainte de postarea lor pe rețele sociale. Deși au negat vehement această practică, uneori intervențiile asupra pozelor sunt incontestabile.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: A terminat Minecraft într-o oră ca să câștige Manhunt Challenge! - Gannicus & Skaaro - (Gen Session) – episodul 19

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni