• PRO TV
  • Lady Gaga, în stare de șoc după ce câinii ei au fost răpiți. Artista oferă recompensă

Lady Gaga, în stare de șoc după ce câinii ei au fost răpiți. Artista oferă recompensă

Lady Gaga, în stare de șoc după ce câinii ei au fost răpiți. Artista oferă recompensă

Un bărbat care fusese angajat de Lady Gaga pentru a avea grijă de câinii ei a fost împușcat în plină stradă în Los Angeles. Atacatorii au dispărut cu două dintre aninalele de companie ale artistei.

Eveniment șocant petrecut pe o stradă din Los Angeles, miercuri seară. Un bărbat, identificat sub numele Ryan Fischer, a fost împușcat pe North Sierra Bonita Avenue în timp ce-i plimba pe cei trei câini ai cântăreței Lady Gaga. Bărbatul și artista se cunoșteau de mulți ani, iar el avea grijă de patrupedele sale. Conform poliției, atacul a avut loc în fața casei acestuia.

Ryan Fischer a ajuns la spital cu patru plăgi împușcate și este în stare gravă, spun medicii, relatează TMZ. Unul dintre câinii artistei a fost și el rănit, în timp ce ceilalți doi au dispărut odată cu atacatorii.

Gustav, Koji și Miss Asia sunt cei trei bulldogi francezi pe care Lady Gaga îi crește de mulți ani. Artista a anunțat că oferă 500.000 de dolari recompensă celui care va da detalii care vor duce la recuperarea animalelor.


Acesta este locul în care a avut loc atacul. FOTO: Profimediaimages.ro

Imagini cu momentul atacului au fost surprinse de o cameră video amplasată pe fațada unei case de pe acea stradă. Din înregistrare se vede că mobilul atacului a fost furtul câinilor, care sunt foarte valoroși pe piața de profil.

Vezi VIDEO mai jos! Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional.
În timpul atacului, artista era în Italia și, conform presei de peste Ocean, este în stare de șoc din cauza celor petrecute.

Martorii au declarat poliției că au văzut o mașină albă, cu ușile deschise, din care cineva a deschis focul pe stradă. 
 


Lady Gaga este foarte afectată de cele întâmplate. Ryan nu e doar tipul care îi plimbă câinii, ci și prietenul ei. Este îngrozită de ce s-a întâmplat”, a declarat o sursă din anturajul artistei.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni