• PRO TV
  • Selly și Dorian Popa și-au surprins fanii de pe Instagram cu o declarație neașteptată: „Am rămas faliți”

Selly și Dorian Popa și-au surprins fanii de pe Instagram cu o declarație neașteptată: „Am rămas faliți”

Selly și Dorian Popa și-au surprins fanii de pe Instagram cu o declarație neașteptată: „Am rămas faliți”

Selly și Dorian Popa fac furori în mediul online, iar fiecare postare de a lor strânge mii de aprecieri. Ultima, însă, i-a agitat pe fanii celor doi, Selly făcând o mărturisire neașteptată: „Am rămas faliți”.

Selly și Dorian Popa sunt unele dintre cele mai urmărite și apreciate personalități publice din România. Cei doi și-au făcut foarte mulți fani, mai ales de pe urma vlogurilor de pe Youtube. Conținutul lor este diferit, dar fiecare și-a găsit o nișă și pare că lucrurile nu s-au schimbat în rău, mai ales când vine vorba de oamenii care îi urmăresc.

Însă, recent, Selly a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie care i-a intrigat pe urmăritorii săi. Artistul a postat o imagine care îi suprinde pe el și pe Dorian într-un camp, ținând o cazma în mâini. Dacă asta pare ciudat, ei bine, descrierea este și mai derutantă: “Nu mai merge treaba cu vlogul, am ramas faliți și am trecut la sapă... dacă aveți nevoie de doi muncitori necalificați (…) rugăm seriozitate!!”, Selly lăsând și un număr de telefon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly)

Reacțiile fanilor au fost diverse, majoritatea fiind amuzați de descriere și siguri că este vorba despre o glumă sau un mesaj cu subînțeles: “Ați îngropat haterii? Nice…”, “Nu prea e ok să faci mișto de muncitori...”, ”O idee bună de vlog este ca sa plantați câțiva copacii, dacă tot v-am văzut cu cazmaua în mâna m-am gândit că ar fi o idee bună!”, ”Mare figură ești Selly, caterincă maximă”, ”În primul rând aceea este o cazma, nu o sapă!”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Sursă foto: Instagram Selly / Dorian Popa

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni