• PRO TV
  • Selly, amendat de poliție după ce și-a sărbătorit ziua alături de zeci de persoane! Invitat special: Tzancă Uraganu

Selly, amendat de poliție după ce și-a sărbătorit ziua alături de zeci de persoane! Invitat special: Tzancă Uraganu

Selly, amendat de poliție după ce și-a sărbătorit ziua alături de zeci de persoane! Invitat special: Tzancă Uraganu

În ultima zi a lunii februarie, Selly și-a sărbătorit ziua de naștere într-o locație din județul Ilfov, la eveniment fiind prezente zeci de persoane.

Pentru a le arăta fanilor săi din mediul online cum se distrează, Selly a postat pe Instagram, la story, mai multe filmulețe în care apărea alături de iubita lui, de mai mulți prieteni, dar și de manelistul Tzancă Uraganu, cel care a întreținut atmosfera toata noaptea. În clipurile de pe instastory, vloggerul nu doar că apare alături de Tzancă, dar și cântă versurile melodiilor acestuia din urmă.

Pe lângă filmulețele de pe Instagram, unii dintre invitații lui Selly, care a împlinit 20 de ani, au postat inclusiv pe YouTube mai multe clipuri video din timpul petrecerii.

Imediat după ce imaginile au ajuns în mediul online, oamenii legii s-au autosesizat și au dat amenzi în valoare de 15.000 de lei, deoarece organizarea de petreceri la care participă mai mult de 20 de persoane este strict interzisă în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly)

„La data de 28 februarie 2021, polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”, au afirmat oamenii legii.

foto: Instagram Selly

Vezi și: A terminat Minecraft într-o oră ca să câștige Manhunt Challenge! - Gannicus & Skaaro - (Gen Session) – episodul 19

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni