• PRO TV
  • Daniela Crudu, o nouă intervenție la nivelul feței! Cum arată acum bruneta

Daniela Crudu, o nouă intervenție la nivelul feței! Cum arată acum bruneta

Daniela Crudu, o nouă intervenție la nivelul feței! Cum arată acum bruneta

La doar 31 de ani, Daniela Crudu se poate mândri că este una dintre cele mai mediatizate vedete din România, aparițiile ei din tabloide făcând deliciul publicului.

Tânăra brunetă nu a mai apărut foarte des în ultima vreme la televizor, însă în mediul online este foarte activă și își ține la curent fanii cu tot ce face.

Urmărită de aproape 700.000 de persoane pe Instagram, Daniela Crudu i-a surprins pe internauți zilele trecute: a postat pe story mai multe imagini prin care anunța că și-a făcut o nouă intervenție la față.

Schimbarea pe care o face vedeta vine la puțin timp după ce și-a schimbat silicoanele, însă de aceată dată este vorba despre o mezoterapie (un cocktail de vitamine care o ajută să-și mențină tenul „ca de bebeluș”), deoarece Daniela Crudu merge des la solar, iar acest lucru o poate afecta pe termen lung.

„Ți-ai făcut fațada” și „Perfect Barbie” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat Danielei Crudu pe Instagram.

foto: Instagram Daniela Crudu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andra Gogan: „... a fost o decizie proastă!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni