• PRO TV
  • Andreea Marin Banica, despre Adriana Nicolae: “Poate ca i s-au dat si niste banuti sa taca, sa nu spuna nici nu, nici da” VIDEO

Andreea Marin Banica, despre Adriana Nicolae: “Poate ca i s-au dat si niste banuti sa taca, sa nu spuna nici nu, nici da” VIDEO

Andreea Marin Banica, despre Adriana Nicolae: “Poate ca i s-au dat si niste banuti sa taca, sa nu spuna nici nu, nici da” VIDEO

Arata superb! “Am revenit la forma care m-a consacrat”, a spus Andreea Marin la “Happy Hour”, unde a vorbit despre proiectele ei umanitare, dar si despre scandalul in care a fost implicata familia ei in urma declaratiilor facute de Adriana Nicolae unor tabloide.

Pentru inceput, Andreea a vorbit despre proiectul ei de suflet, “Scoala mamelor”, care va avea si site peste o saptamana - www.scoalamamelor.ro - , realizat cu fonduri europene de Fundatia “Pretuieste viata”.

Destinata mamelor aflate in dificultate, “Scoala mamelor” isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Ploiesti si Cluj. Intra pe www.pretuiesteviata.org, ca sa afli detalii despre acest proiect!

Cu multi ani in urma o angajam pe Adriana Nicolae la Surprise, surprise, tot acolo s-a cunoscut si cu Florin Piersic jr., cu care s-a casatorit”, a spus Andreea Marin Banica, in deschiderea subiectului despre noul scandal in care a fost tarata familia ei.

“Daca a facut o gluma proasta, ar trebui sa o lamureasca. Ne vom face dreptate in justitie”, a precizat Andreea.

“Ce spune Violeta ca va avea un nou fratior sau o noua surioara?”, a fost intrebata Andreea, care a fost asteptata de un ziarist de la un tabloid in poartea casei, ceea ce  nu avea cum sa nu o afecteze. “In momentul in care se pronunta numele copilului tau, nu ai cum sa nu iti iesi din sarite”.

“Lucrurile astea normal ca te afecteaza. Cand vine copilul tau si te intreaba daca este adevarat, nu are cum sa nu te afecteze”, a marturisit Andreea Marin Banica la "Happy Hour".

Poate ca i s-au dat si niste banuti sa taca, sa lase misterul, sa nu spuna nici nu, nici da. Printr-un test AND vom demonstra lucrurile fara tagada”, precizeaza Andreea care spune raspicat, ca sa inteleaga o data pentru totdeauna toata lumea “Noi traim viata noastra de familie pentru noi”.

Nu facem telenovele, nu facem un serviciu unei persoane care doreste sa isi faca publicitate”.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni