• PRO TV
  • Adelina Pestrițu i-a făcut o farsă soțului ei care l-a pus pe jar

Adelina Pestrițu i-a făcut o farsă soțului ei care l-a pus pe jar

Adelina Pestrițu i-a făcut o farsă soțului ei care l-a pus pe jar

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete din România. Profilul ei de Instagram a adunat peste un milion și jumătate de fani, iar fiecare postarea de a ei strânge sute de mii de like-uri.

Vedeta își ține fanii la curent cu mai toate evenimentele din viața ei, fie că sunt fericite, fie că sunt triste. Adelina nu ezită să posteze și imagini alături de fiica și soțul ei. Recent, bruneta i-a făcut o farsă soțului ei care i-a dat palpitații. Dând impresia că vine de la duș, Adelina a venit în prosop, lângă soțul său care stătea pe telefon, în timp ce se filma. 

La un moment dat, vedeta și-a dat jos prosopul, iar Virgil a reacționat imediat. Totul era, de fapt, doar o farsă, iar Adelina era purta pantaloni scurți și un top fără bretele.

Fanii au fost foarte amuzați de reacția soțului ei și au lăsat numeroase comentarii: „Era să intre direct în camera de filmat”, ”Reacția lui Virgil este priceless. Recunosc că aș reacționa la fel”, ”M-am uitat de 10 ori. I-a stat inima”, ” Cât de tare. Să te uiți la reacția lui Virgil, mori... super Ade”, au fost doar câteva dintre reacții.

Sursă foto: Instagram Adelina Pestritu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni