• PRO TV
  • Cum arată cei doi fii ai actorului Liam Neeson. Micheal și Daniel au pasiuni diferite, dar ambii se bucură de succes

Cum arată cei doi fii ai actorului Liam Neeson. Micheal și Daniel au pasiuni diferite, dar ambii se bucură de succes

Cum arată cei doi fii ai actorului Liam Neeson. Micheal și Daniel au pasiuni diferite, dar ambii se bucură de succes

Liam Neeson este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de peste Ocean. La 71 de ani, protagonistul din ”Taken” se bucură de o popularitatea extraordinară la Hollywood. Puțini știu că și cei doi băieți ai lui, Micheal și Daniel, pășesc cu pași repezi spre succes. 

Micheál, care și-a luat numele mamei- Richardson, are 28 de ani și a îmbrățișat profesia tatălui, cea de actor. De altfel, tânărul a apărut deja în două filme, alături de tatăl său, ”Cold Pursuit” (2019) și Made in Italy” (2020). Cel din următorul film a fost o provocare emoțională pentru amândoi, deoarece tratează un subiect dureros pentru ei: legătura dintre un tată și fiul lui, după moartea mamei.

Soția lui Liam Neeson, Natasha Richardson a murit la doar 45 de ani, într-un accident de schi în Quebec, în anul 2009.

Cel de-al doilea fiu al actorului nu prea dorește să apară în lumina reflectoarelor. În vârstă de 27 de ani, Daniel Neeson a absolvit Universitatea Tulane din New Orlean și s-a făcut antreprenor.

Împreună cu un prieten, Daniel a fondat un brand de vestimentație ecologică. Tatăl său este cel mai mare susținător al său și, cu fiecare ocazie, îi promovează produsele. În filmul său, ”The Marksman ”, actorul poartă o șapcă produsă de companie fiului. 

Daniel este de ceva timp într-o relație.

Lui Liam Neeson nu i-a fost deloc ușor să-și crească singur băieții. Celebrul actor a vorbit despre dragostea paternă într-un interviu. „Este o bucurie continuă să fii tată. Este întotdeauna o bucurie, dar este și o grijă permanentă”, a spus pentru revista  Her în 2012. „Indiferent de vârstă lor, ei vor fi în continuare băiețelul tău sau fetița ta. Și ești un ostatic al acestei iubiri.” După moartea Natașei, ori de câte ori Liam lucra la un proiect, soacra sa, actrița Vanessa Redgrave, venea să aibă grijă de Micheál și Daniel. Fiii săi au fost obișnuiți de mici cu cariera lui solicitantă, deoarece Liam a fost un actor foarte muncitor și dedicat.


Sursă foto/ Instagram: Daniel Neeson/ Getty Images 


Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni