• PRO TV
  • Ramona Păun, ipostaze tandre alături de viitorul soț. Ce spune despre bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Ramona Păun, ipostaze tandre alături de viitorul soț. Ce spune despre bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Ramona Păun, ipostaze tandre alături de viitorul soț. Ce spune despre bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Ramona Păun trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin Mihăiță. Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV și specialistul în marketing au fost nevoiți să-și amâne nunta, programată pentru 2020, din cauza pandemiei. 

Ramona este mai discretă atunci când vine vorba despre viața personală și nu postează foarte des fotografii de cuplu pe conturile ei de socializare. Cosmin, în schimb, este mult mai deschis la acest capitol. Chiar dacă din cauza pandemiei, cei doi nu s-au bucurat de prea multe călătorii, așa cum li s-a întâmplat în alți ani, au preferat să facă scurte plimbări prin țară. În luna februarie, spre exemplu, Ramona și Cosmin au realizat câteva forografii superbe, la Vulcanii Noroioși, alături de prietenul lor patruped Kido. (vezi galeria foto)



Cei doi sunt topiți după Kido ( un exemplar din rasa Akita Inu) și îl pozează în diverse ipostaze. 



Recent știrista a vorbit într-un interviu, pentru tvmania.ro cum este viitorul ei soț: ”E un om bun, mereu atent la ce se întâmplă în relația noastră. E ambițios, preocupat mereu să se dezvolte, nu-i judecă pe ceilalți și nu înțelege cuvântul invidie'. E omul lângă care simt în fiecare zi că pot să cresc fără să-mi pună piedici sau restricții, mă susține și-n cele mai nebunești visuri ale mele.”

”Avem un defect cu care ne mai chinuim reciproc câteodată: încăpățânarea. Partea bună e că nu durează niciodată mult, comunicarea ne-a rezolvat, de fiecare dată, micile conflicte”, a mai spus ea în același interviu. 

Sursă foto: Facebook/Instagram: Cosmin Mihaita, ramona_paun 

Vezi și: Don't Starve Together, supraviețuire într-o lume înfiorătorătoare - Gannicus & Skaaro - Facem Level (Gen Session) – episodul 21





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni