• PRO TV
  • Primul metru de autostradă din Moldova, mort și îngropat. Ce decizie a luat Ștefan Mandachi

Primul metru de autostradă din Moldova, mort și îngropat. Ce decizie a luat Ștefan Mandachi

Primul metru de autostradă din Moldova, mort și îngropat. Ce decizie a luat Ștefan Mandachi

La doi ani de la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova, proiectul de suflet al omului de afaceri Ștefan Mandachi a fost abandonat și îngropat. Antreprenorul sucevean și-a explicat gestul.

Ștefan Mandachi a decis să îngroape, la propriu, și să pună cruce primului metru de autostradă din Moldova, pe care l-a inaugurat în 2019. Omul de afaceri sucevean se declară nemulțumit de autorități, dar și de români, pe care îi acuză că nu-și doresc cu adevărat autostrăzi.

În ultimii doi ani, am văzut prea puțini români nemulțumiți cu adevărat de rețeaua de drumuri din Moldova. Prim urmare, în temeiul constatării că cei mai mulți s-au resemnat cu privire la acest subiect, în mod logic și firesc, cred din ce în ce mai puțin că România vrea autostrăzi. (...)

Da, astăzi 15 martie 2021 am înmormântat autostrada, întrucât nu mai găsesc nicio soluție sau cale de resuscitare. Nu-mi mai fată mintea nicio idee prin care să punem presiune pe niște aleși să-și facă datoria”, a scris acesta pe Facebook. 

Citește și: Ștefan Mandachi, transformare spectaculoasă la Șef sub acoperire! L-au recunoscut angajații?

1. Astăzi, 15 martie 2021, ora 15.00 se împlinesc pe muchie, doi ani de la PROTESTUL ”România vrea autostrăzi! Șîeu”,...

Publicată de Ștefan Mandachi pe Luni, 15 martie 2021


Antreprenorul a dezvăluit că „Muzeul Primului metru de autostradă”, amenajat în aer liber în imediata apropiere a segmentului de autostradă, va  rămâne pe poziții și deschis tuturor vizitatorilor.

Ștefan Mandachi a construit, din banii lui, un metru de autostradă în martie 2019, pe un teren propriu din Suceava. Demersul său a fost o formă de protest față de lipsa autostrăzilor din România, în special în zona Moldovei.

Acum, spune antreprenorul, a renunațat să mai lupte pentru un ideal care nu e împărtășit de români. 

O rugăminte: nu mă mai întrebați nimic în legătură cu subiectul autostrăzi! Nu vă voi răspunde întrucât nu mai am nimic de adăugat! Dacă aveți alte întrebări ce țin de profesia mea de avocat, de voluntar și de antreprenor, cu drag, dar dacă mă mai întrebați despre autostrăzi, vă închid telefonul! Îi consider vinovați pe toți cei enumerați mai sus, cu miniștrii transporturilor la pachet și cu asta basta!”, a mai scris Mandachi.


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

Fotografii: Facebook Ștefan Mandachi/PRO TV

Vezi și VIDEO: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni