• PRO TV
  • Nelu Ploieșteanu, internat în stare gravă la Floreasca! Are COVID-19 și plămânii sunt afectați în proporție de 70%

Nelu Ploieșteanu, internat în stare gravă la Floreasca! Are COVID-19 și plămânii sunt afectați în proporție de 70%

Nelu Ploieșteanu, internat în stare gravă la Floreasca! Are COVID-19 și plămânii sunt afectați în proporție de 70%

Unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți cântăreți din țara noastră trece prin momente grele: Nelu Ploieșteanu are COVID-19 și a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca.

Un artist în adevăratul sens al cuvântului, Nelu Ploieșteanu, în vârstă de 70 de ani, are plămânii afectați în proporție de 70% și este intubate, după cum a anunțat Mara Bănică pe Facebook.

„În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieşteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturaţie de 50% şi cu plămânii afectaţi în proporţie de 70%. Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresaţi şi obosiţi pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta. În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respiraţie, ai vrea să dai viaţă de la tine, doar că să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puţină empatie şi o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulţumesc”, a scris aceasta pe Facebook.

In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de...

Publicată de Mara Banica pe Miercuri, 17 martie 2021

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se mărita Lidia Buble, anul acesta!?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni