• PRO TV
  • Cum arată tatuajul lui Cardi B la care s-a lucrat peste 60 de ore. Artista l-a dezvăluit fanilor

Cum arată tatuajul lui Cardi B la care s-a lucrat peste 60 de ore. Artista l-a dezvăluit fanilor

Cum arată tatuajul lui Cardi B la care s-a lucrat peste 60 de ore. Artista l-a dezvăluit fanilor

Cardi B este recunoscută pentru stilul excentric de viață, dar și pentru alegerile îndrăznețe pe care le face, în general.

Cântăreața a postat pe contul de Instagram un scurt filmuleț în care apare îmbrăcată doar într-o pereche de chiloți, pentru a le arăta fanilor tatuajul spectaculos pe care îl are pe spate. 

Starul de 28 de ani a mărturisit că desenul de pe corpul ei a fost finalizat după mai multe luni de lucru. Autorul tatuajului este artistul Jaime Schene, cel care a explicat că a durat peste 60 de ore, în 10 orașe diferite și i-a mulțumit lui Cardi B pentru ospitalitate și pentru faptul că l-a lăsat să realizeze o asemenea creație. 

În prezent, Cardi B se ocupă de pregătirea celui de-al doilea album. În ultimele luni a lansat două melodii, WAP (împreună cu Megan Thee Stallion), în august 2020 și Up, în februarie 2021. 

Cardi B este căsătorită de trei ani cu Offset și au o fetiță. De-a lungul timpului, cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, la sfârșitul anului trecut ajungându-se până la ideea de divorț. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni