• PRO TV
  • Richard Gere, imagine tandră alături de soția sa, cu 33 de ani mai tânără decât el. Ce spune actorul despre Alejandra

Richard Gere, imagine tandră alături de soția sa, cu 33 de ani mai tânără decât el. Ce spune actorul despre Alejandra

Richard Gere, imagine tandră alături de soția sa, cu 33 de ani mai tânără decât el. Ce spune actorul despre Alejandra

La 71 de ani, Richard Gere se bucură de o căsnicie frumoasă alături de Alejandra (38 de ani). Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au împreună doi băieți.   

Se pare că frumoasa Alejandra Silva, de origine spaniolă, l-a îmblânzit pe seducătorul actor din ”Pretty Woman”, făcându-l pe Gere să spună, imediat după nunta lor, că ”este cel mai fericit bărbat din univers”.

”Sunt însurat cu o femeie care meditează, e vegetariană, o mamă grozavă (...) şi găteşte minunat, face cele mai bune salate din lume!“ , mai spunea actorul despre Alejandra într-un interviu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere)

Aflându-se la cea de-a treia căsnicie, actorul Richard Gere vede în Alejandra sufletul lui pereche. Ea s-a convertit la budism de dragul lui și a fost de acord cu o nuntă indiană, spre deosebire de celelalte două soții, Cindy Crawford și Carey Lowell. Judecând după imaginile lor de pe rețelele sociale, unde pozează în ipostaze tandre, cei doi par mai fericiți ca niciodată. 

La vârsta de 70 de ani, actorul Richard Gere a devenit tătic pentru a treia oară. Soţia sa, Alejandra Silva, a născut în luna aprilie a anului 2020 al doilea copil al lor, la numai 9 luni după ce l-a născut pe primul (Alexander), potrivit hola.com

Alejandra nu le-a arătat încă fața micuților, fiind mai discretă în ceea ce privește expunerea copiilor pe rețelele sociale. Paparazzi sunt mereu pe urmele lor, încercând să-i surprindă, dar au avut puține ocazii. 

Richard Gere mai are un fiu, Homer James Jigme, de 21 de ani, din căsnicia cu actriţa Carey Lowell, iar Alejandra mai are şi ea un fiu, Albert, în vârstă de 8 ani, din căsnicia cu magnatul minier Govind Friedland.


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ alejandragere


Vezi și: 
Ce face Britney Spears la duș

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni