• PRO TV
  • Alessandra Ambrosio, apariție răvășitoare în ziua aniversării a 40 de ani. Cu ce costum de baie s-a afișat brazilianca

Alessandra Ambrosio, apariție răvășitoare în ziua aniversării a 40 de ani. Cu ce costum de baie s-a afișat brazilianca

Alessandra Ambrosio, apariție răvășitoare în ziua aniversării a 40 de ani. Cu ce costum de baie s-a afișat brazilianca

Alessandra Ambrosio a împlinit 40 de ani pe 11 aprilie. Cu această ocazie, celebrul fotomodel brazilian și-a încântat fanii de pe Instagram cu o apariție senzuală în costum de baie. 

Alessandra Ambrosio a devenit cunoscută în lumea întreagă în urma colaborării cu brandul Victoria's Secret. Ea a lucrat cu această casă de modă mai bine de zece ani, timp în care a făcut furori cu aparițiile sale în lenjerie intimă sau în costum de baie. 

Pentru a marca împlinirea vârstei de 40 de ani, supermodelul a pozat într-un costum de baie vișiniu, decupat în zona sânilor. Imaginea a primit nu mai puțin de 400.000 de like-uri și mii de mesaje de felicitare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, brazilianca a atras mereu atenția fotografilor. În special aparițiile sale la plajă au stârnit mereu un interes maxim. 

La 40 de ani, modelul are o siluetă de invidiat. Mama a doi copii, Alessandra este la fel de suplă și elegantă ca acum 20 de ani, când cucerea lumea modei. 
Sursă foto: Profimedia, Getty Images, Instagram/ alessandraambrosio

Vezi și: Mini-Pavlova, secretul spumei de albus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni