• PRO TV
  • Dragos Stoica: "Dansul cu oaia a fost emotionant. M-am ferit sa n-o calc pe bombeuri, sa nu-i stric pedichiura!" INTERVIU EXCLUSIV

Dragos Stoica: "Dansul cu oaia a fost emotionant. M-am ferit sa n-o calc pe bombeuri, sa nu-i stric pedichiura!" INTERVIU EXCLUSIV

Dragos Stoica: "Dansul cu oaia a fost emotionant. M-am ferit sa n-o calc pe bombeuri, sa nu-i stric pedichiura!" INTERVIU EXCLUSIV

Citeste un interviu SUPER AMUZANT cu Dragos Stoica, agentul SRC care il imita pe Gigi Becali in cel mai nou clip marca Toni Grecu&Co. - imnul "Oaia mea"!

1. Cum v-a venit ideea pentru imnul “Oaia mea”?

Cum a venit ideea? In gand. Treceam cu masina pe langa o turma de oi si ascultam la radio piesa Elenei Gheorghe, “Vocea ta”. Am inceput sa fredonez oaia mea, in loc de vocea ta, apoi gandul a zburat la cele 30 de oi pe care Nea Gigi le are simbolic. Si tot simbolic s-a ajuns la  parodia Oaia mea dupa piesa Vocea ta. I-am propus lui Toni piesa, i-a placut si restul e videoclip pe www.protv.ro.

2. De ce citeste Becali “Alchimistul” in deschiderea videoclipului? De ce ati ales cartea lui Paulo Coelho?

Pentru ca este cartea despre care George Becali a declarat ca ii place cel mai mult si in care se regaseste, si ca a citit-o subliniind cu doua markere diverse pasaje. Ei, asta am facut si eu.

3. Si de ce e Becali calare pe cal? Ce semnificatie are aceasta scena?

Ca sa folosesc un limbaj „iliescian”: acuma, mata, cred ca nu-ti prea place parodia, ci despicatul firului in patru. Pai nu a declarat dumnealui, adica Nea Gigi, ca se identifica cu Mihai Viteazul pe cal, cu Braveheart si alti razboinici? Nu a spus ca dupa ce l-a vazut pe Amza Pellea pe cal si-a dat seama ca el (Becali) seamana cu Mihai Viteazul? Asta am facut si noi: oi,  razboinic pe cal, caciuli, cojoc, branza, muzica (nu?), bere, Steaua.

4. Cine a regizat videoclipul?

Toni Grecu.

5. La ce stana ati fost pentru a filma imnul “Oaia mea”?

La o stana fara lupi. La stana unei familii cumsecade din Tartasesti.

6. Cum a fost dansul cu oaia?

Emotionant, istovitor. M-am ferit sa nu calc oaia pe bombeuri ca sa nu-i stric pedichiura.  As fi vrut sa dansez si cu acea capra care cerea tot timpul paine, dar se supara oaia. In fine, m-am simtit ca la ”Dansez pentru tine”, iar dupa ce am primit ropote de aplauze mi-am dat seama ca ”Romanii au talent”. 

7. Cum v-ati inteles cu oile de la stana?

Senzational. A fost o colaborare reciproc avantajoasa. Cand am plonjat printre ele, mi-au facut imediat loc si am aterizat la loc caldut, parfumat, adica am dat cu fizicul de cacareze. Nu-i nimic, mie-mi plac maslinele.

8. Prin refrenul imnului - “Mi-aduce liniste/ Oaia mea” – vreti sa insinuati ca oaia este una dintre cele mai bune prietene ale lui Gigi Becali? Si daca da, ce e rau in asta?


E doar o parodie. Oaia este un animal docil, deci il putem considera si un animal prietenos. Cine a spus ca ar fi ceva rau in asta?  Dimpotriva. Cine are oi, are de toate: branza, lapte, carne, bani. Oieritul a fost profitabil dintotdeauna. Nu am insinuat nimic, am aratat in vazul lumii PROpunerea noastra parodica.

9. Pe versurile “Cate s-au muls, cate s-au tuns, nu le mai doare” nu mergea sa mulgeti o oaie pentru videoclip? Sau nu a vrut sa stea nicio oaie la muls?

Am muls vreo zece oi in pauza de masa si am facut si cas. De tuns nu e vremea tunsului. Era si asa un frig afara de crapau pietrele… de la rinichi.

10.  Care e sortimentul tau preferat de branza?

Telemea veche de oaie si branza greceasca pe gratar.

11. Cine ti se pare mai usor de interpretat: Gigi Becali sau CV Tudor?


Ion Iliescu.

12. Cum te documentezi pentru a-l imita pe Gigi Becali?

Ma uit la un meci de fotbal, mulg 2-3 oi la tara si beau laptele, citesc “Alchimistul” subliniind cu 2 markere, fac politica cu vecinii, cumpar varza de Bruxelles si car valize in gara ca poate gasesc vreuna de la Cluj. A! Era sa uit, merg la echitatie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi fi al doilea Carol I al Romaniei sau Stefan cel Mare. Oricum astia doi au domnit peste 40 de ani. Hahahahahaha!!! E greu cu Becali, este?

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni