• PRO TV
  • Și-a îndeplinit visul de a deveni femeie, dar se confruntă cu o nouă problemă fizică. Ce a pățit Jessica Alves

Și-a îndeplinit visul de a deveni femeie, dar se confruntă cu o nouă problemă fizică. Ce a pățit Jessica Alves

Și-a îndeplinit visul de a deveni femeie, dar se confruntă cu o nouă problemă fizică. Ce a pățit Jessica Alves

Jessica Alves se află în această perioadă în Los Angeles, acolo unde se ocupă de definitivarea procesului de transformare în femeie. 

Controversata vedetă este urmărită constant de paparazzi, iar aceștia au surprins-o în timp ce se afla la cumpărături într-un centru comercial. Îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu floral și pantofi cu toc, starul de 37 de ani pare să profite din plin de noua înfățișare. 

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, Jessica Alves a mărturisit că totuși trece printr-o perioadă provocatoare, ținând cont că operația de schimbare de sex i-a cauzat anumite transformări ale corpului.

Aceasta a explicat că s-a îngrășat în jur de 30 de kg, iar acum încearcă să rezolve și acest efect secundar cauzat de intervenția chirurgicală. 

”E mai dificil să îmi găsesc haine care se potrivesc, iar asta îmi dăunează pentru încrederea în mine. Totuși este minunat să fiu femeia care trebuia să fiu de la naștere. Am pofte și îmi este greu să mă controlez din cauza dozei mari de hormoni feminini din injecțiile pe care le fac săptămânal. Am forme, dar aparent bărbații le adoră”, a declarat Jessica Alves. 

În luna februarie, vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor din Bangkok și și-a făcut operație de schimbare de sex. "Nu mă pot opri din a mă uita la vaginul", a mărturisit Jessica Alves care este încântată de rezultatele operației de schimbare de sex, aceasta jurându-și că viața ei abia acum începe, scrie dailymail.co.uk.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni