• PRO TV
  • Boris Johnson, în centrul unui scandal uriaș! Declarația care a înfuriat țara: „Să se strângă cadavrele”

Boris Johnson, în centrul unui scandal uriaș! Declarația care a înfuriat țara: „Să se strângă cadavrele”

Boris Johnson, în centrul unui scandal uriaș! Declarația care a înfuriat țara: „Să se strângă cadavrele”

Presa din Marea Britanie l-a pus la zid în ultimele zile pe premierul Boris Johnson, din cauza unei presupuse declarații pe care ar fi făcut-o în toamna anului trecut.

Potrivit celor de la BBC, Daily Mail și The Guardian, Boris Johnson a fost la acea vreme împotriva unui nou lockdown total, iar în cadrul unei ședințe a avut o ieșire de-a dreptul șocantă. „Fără alte nenorocite de carantine, să se strângă cadavrele cu miile”, ar fi spus în toamnă premierul Marii Britanii.

„Toată lumea ar fi profund îngrijorată, nu în ultimul rând, toate acele familii care au pierdut pe cineva în pandemie”, a spus liderul laburist Keir Starmer, cu privire la presupusa declarație a lui Boris Johnson. Și rudele celor care au murit după ce au avut COVID-19 au reacționat, afirmând că spusele premierului sunt ca „un pumn în stomac pentru toți cei îndurerați”.

Atât Boris Johnson, cât și cei din cabinetul lui au negat vehement că premierul ar fi spus așa ceva în toamna anului trecut. „Nu am spus asta, dar lucrul important pentru oameni este să știe că măsurile impuse au funcționat”, a afirmat Boris Johnson, care a fost completat de șeful cabinetului primului-ministru, Michael Gove: „Nu l-am auzit niciodată să spună că mormane de cadavre se pot aduna cu miile”.

„Acest lucru este neadevărat și premierul a negat. Nu știu ca altcineva să fi făcut această declarație. Nu am auzit niciodată un limbaj de acest fel”, a afirmat și purtătorul de cuvânt al premierului.

foto: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: ShARE în Bucate - Supă cremă de praz și supă cremă de cartofi dulci

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni