• PRO TV
  • Anastasia Soare, la golf cu Kris Jenner. Care sunt micile plăceri ale celei mai bogate românce

Anastasia Soare, la golf cu Kris Jenner. Care sunt micile plăceri ale celei mai bogate românce

Anastasia Soare, la golf cu Kris Jenner. Care sunt micile plăceri ale celei mai bogate românce

Lucrează 10 ore pe zi, 6 zile din 7, dar nu renunță la micile plăceri ale vieții. Anastasia Soare, care în 2020 a fost cea mai bogată româncă, se distrează cu stil alături de staruri cărora le-a făcut cel puțin o dată sprâncenele.

„Regina sprâncenelor” are plăceri simple, dar se bucură mereu de compania unor oameni faimoși. Anastasia Soare, care a construit un imperiu în industria frumuseții peste Ocean, se trezește cu noaptea-n cap și butonează telefonul. E un obicei pe care-l au mulți oameni, la cafea.

Are antrenor personal, face kickboxing și merge mult pe jos. Ziua ei de lucru nu începe niciodată mai devreme de ora 10:00 și sare mereu peste masa de prânz. Motivul? Pierde prea mult timp cu lucruri inutile.

Însă, când vine vorba de o partidă de golf, nu o poate refuza pe Kris Jenner. Cele două antreprenoare au petrecut o zi pe terenul de golf, iar fanii s-au întrecut în complimente. 

Frumos. Cele mai puternice femei de afaceri”, a scris o admiratoare. 

Wow, cât verde! Foarte frumos. Vă admir mult, doamnă. Multe salutări din Vegas”, a comentat o altă admiratoare.

Anastasia Soare, cea mai bogată româncă în 2020

Anastasia Soare este cunoscută drept Regina sprâncenelor, un expert al frumuseții ochilor și sprâncenelor. S-a născut la Constanța, s-a școlit în țară, dar a plecat din România în 1989. La Los Angeles s-a angajat la un salon de înfrumusețare, unde și-a dat seama că poate începe o afacere din pensarea și aranjarea sprâncenelor. 

A dezvoltat propria tehnică de înfrumusețare a zonei ochilor, iar în 1997 și-a deschis primul salon, în Beverly Hills. Cele mai cunoscute staruri de peste Ocean i-au călcat pragul salonului, lucru care i-a sporit notorietatea și i-a adus succesul de care era sigură.

În 2020, Anastasia Soare a fost declarată de revista Forbes cea mai bogată româncă. Totdată, Regina sprâncenelor figura pe locul 41 în lume în topul femeilor care s-au realizat prin forțe proprii, cu o avere estimată la 540 de milioane de dolari. Veniturile și activele sale sunt mai mari decât ale unor femei celebre precum Celine Dion, Beyonce, Lady Gaga și Serena Williams.

La un moment dat, era mai înstărită decât Kylie Jenner, mezina miliardară a familiei Kardashian-Jenner.

Anastasia Soare (64 de ani) locuiește în Beverly Hills, California, și are o fiică de 33 de ani. A divorțat de soțul ei, Victor Soare, în 1994. Între timp, bărbatul s-a stins din viață.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Dacă o zic pe asta, chiar iese scandal de presă"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni