• PRO TV
  • Sandra Izbașa, apariție super sexy pe Instagram. Partenerul de viață i-a luat apărarea în fața cârcotașilor

Sandra Izbașa, apariție super sexy pe Instagram. Partenerul de viață i-a luat apărarea în fața cârcotașilor

Sandra Izbașa, apariție super sexy pe Instagram. Partenerul de viață i-a luat apărarea în fața cârcotașilor

Sandra Izbașa și-a cucerit fanii cu cea mai nouă postare pe Instagram. Fosta gimnastă a apărut într-o ipostază sexy, purtând doar o cămașă și un slip. 

Printre cei care i-au comentat la poză s-au aflat și unii mai cârcotași, iar Răzvan, iubitul gimnastei, i-a luat imediat apărarea. 

”Ai o soție... să îți trăiasca! Da’ nu o mai lăsa să pozeze așa... O să îmi dai dreptate mai tarziu”, i-a scris un internaut. ”Vezi-ți de a ta! Dacă ai!Dacă nu, succes!, i-a răspuns Răzvan Bănică

Alții au comentat dur declarațiile de dragoste pe care și le fac cei doi pe Instagra: ”La așa declarații în trei ani sunteți divorțați..”. ”Să fie la tine! Ah, stai!Tu nu ai cu cine!, a interveni din nou parnerul de viață al Sandrei Izbașa. 

Sandra Izbașa și iubitul ei, actorul Răzvan Bănică, formează unul dintre cele mai noi cupluri de celebrități. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului trecut, iar acum își spun soț și soție, deși nu au declarat public că s-au căsătorit civil. 

Cei doi își fac adesea declarații de dragoste în mediul online. Spre exemplu, la poza sexy de mai sus, Răzvan i-a scris: ”Doamneee, ce soție am! Te iubesc infinit !”, iar Sandra i-a răspuns: ”my lovely hubby” (iubitul meu bărbat). 

Sandra Izbașa, în vârstă de 30 de ani, este dublă campioană olimpică. 

Sursă foto: Instagram/ sandra_izbasa

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: ”Doamna Sharon Stone e de nota 10”





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni