• PRO TV
  • Povestea gemenelor siameze Abigail și Brittany Hensel. Cum arată viața lor la 34 de ani

Povestea gemenelor siameze Abigail și Brittany Hensel. Cum arată viața lor la 34 de ani

Povestea gemenelor siameze Abigail și Brittany Hensel. Cum arată viața lor la 34 de ani

Gemenele Abby și Brittany Hensel s-au născut la 7 martie 1990, în Minnesota, Statele Unite. Viața lor a fost subiectul unor show-uri TV foarte populare peste ocean. La 34 de ani, ele au rămas la fel de prietenoase, pline de viață și au bifat mai multe realizări. 

Acum aproape 30 de ani în urmă, gemenele siameze Abby și Brittany Hensel au șocat lumea medicală. După ce părinții au refuzat operația de separare, care implica mari riscuri, acestea și-au continuat viața în ritmul lor, reușind să realizeze destul de multe lucruri, având în vedere handicapul lor. 

Gemenele au absolvit Universitatea Bethel și au început o carieră ca profesoare de matematică la o școală primară. Singurul dezavantaj este că primesc doar un salariu, deși la finalul studiilor au obținut două diplome. De asemenea, de ceva timp ele se bucură de condus. Gemenele au reușit fără mari probleme să obținută permisul de conducere. Abby este răspunzătoare de pedale, iar Brittany de restul. 

Chiar dacă s-au născut unite, nimic nu le-a împiedicat să ducă o viață normală și împlinită. Părinții le-au încurajat să facă sport și să socializeze cu oamenii. Așa au reușit să-și facă mulți prieteni.


Abby și Brittany alături de mama lor 

Nunta gemenelor siameze


Abby Hensel este căsătorită cu Josh Bowling din 2021, potrivit Today.com. În vârstă de 34 de ani, gemenele siameze locuiesc în Minessota cu soțul lui Abby, care se descrie drept „tată, veteran și asistent medical” pe pagina sa de Facebook.

De la o vârstă fragedă, Abby și Brittany au participat la diverse reality show-uri, unde își povesteau activitățile de zi cu zi. Fetele au avut propria emisiune la postul TLC.  

Sursă foto: Facebook/ Abigail and Brittany Hensel

Vezi și: 

 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni