• PRO TV
  • Demi Lovato, dezvăluiri noi despre viața personală. Ce mărturisiri a făcut vedeta despre identitatea non-binară

Demi Lovato, dezvăluiri noi despre viața personală. Ce mărturisiri a făcut vedeta despre identitatea non-binară

Demi Lovato, dezvăluiri noi despre viața personală. Ce mărturisiri a făcut vedeta despre identitatea non-binară

Demi Lovato a făcut o dezvăluire incendiară despre viața personală, mărturisind că se identifică ca o persoană "non-binară".

Într-un clip video publicat pe contul de Instagram, vedeta de 28 de ani a explicat că a făcut acest anunț după "o muncă lungă de reflectare și introspecție".

"Vreau să vă împărtășesc ceva foarte personal cu voi. Oficial mă identific ca o persoană non-binară. Simt ca asta mă reprezintă cel mai bine și îmi permite să fiu atentică și adevărată. Vreau să fie clar că încă învăț să fiu eu, nu pretind că sunt expert", a explicat Demi Lovato. 

Potrivit HealthLine, noțiunea de persoana non-binară este folosită pentru a descrie pe cineva a cărui identitate de gen nu este exclusiv masculină sau feminină.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

În luna februarie, artista a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat după supradoza de droguri pe care a luat-o în 2018. 

”Am avut trei accidente vasculare cerebrale și unul cardiac. Medicii mi-au spus că mai aveam de trăit între 5 și 10 minute. Am avut multe vieți. Sunt precum o pisică. Sunt pregătită să fac ceea ce îmi place, să compun și să cânt”, a explicat aceasta.

Pe 24 iulie 2018, Demi Lovato a fost transportată la spital, în urma unui apel de urgență primit din locuința vedetei, din Hollywood. Cântăreața a fost găsită în stare de inconștiență, iar după externare a intrat într-un program de reabilitare. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni