• PRO TV
  • Loredana Groza, ținuta care i-a adus mii de like-uri din partea bărbaților. Cum s-a afișat la plimbare cu trotineta

Loredana Groza, ținuta care i-a adus mii de like-uri din partea bărbaților. Cum s-a afișat la plimbare cu trotineta

Loredana Groza, ținuta care i-a adus mii de like-uri din partea bărbaților. Cum s-a afișat la plimbare cu trotineta

Loredana Groza se apropie de 51 de ani, dar se menține într-o formă de invidiat. Artista nu încetează să-și surprindă cei peste 570.000 de admiratori de pe Instagram cu apariții în ținute cât mai sexy. 

În ultimul timp, Loredana postează frecvent imagini în care arată că face sport, purtând colanți modelatori. Fotografiile sunt apreciate cu mii de like-uri, mai ales din partea bărbaților. De această dată, cântăreața a ieșit la plimbare cu trotineta electrică și a ales pentru această ocazie o pereche de colanți negri cu efect modelator și un top negru decoltat. Seria de fotografii, postate pe Instagram, au stârnit imediat interesul fanilor, care i-au scris sute de comentarii: ”Lore esti mai misto acum decat la 20 de ani”, ”Esti buna rau”, ”Cu ce te hranesti femeie ca tu nu imbatrinesti, ai descoperit elixirul tineretii?!”, ”Am o curiozitate, cand faci majoratul ?”

Un admirator mai îndrăzneț a recunoscut că a dorit să dea zoom la poze:Nu merge zoom-ul să elucidez misterul cu pierce-ul sau artefactul de lumină”.Se pare că Loredana adoră acest gen de ținute. Acum câteva zile, artista a atras atenția cu un costum roz, dintr-un material elastic, care i-a scos în evidență silueta. 

Sursă foto: Instagram/ loredanagroza

Vezi și: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”
 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni