• PRO TV
  • Alexandru Ciucu, despre zvonurile despărțirii de Alina Sorescu, după ce a fost surprins alături de altă femeie

Alexandru Ciucu, despre zvonurile despărțirii de Alina Sorescu, după ce a fost surprins alături de altă femeie

Alexandru Ciucu, despre zvonurile despărțirii de Alina Sorescu, după ce a fost surprins alături de altă femeie

Săptămânile trecute, în presă au apărut mai multe imagini cu Alexandru Ciucu alături de o altă femeie. De aici au pornit zvonurile că acesta ar înșela-o pe Alina Sorescu și că o despărțire este inevitabilă.

Recent, Alina Sorescu a oferit și prima declarație legată de presupusa aventura a lui Alex Ciucu, însă nici nu a confirmat, dar nici nu a negat că relația lor ar fi în impas: “Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele”, a declarat Alina Sorescu pentru click.ro

Alexandru Ciucu, adevărul despre despărțirea de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a rupt tăcerea și a decis să spună adevărul despre ceea ce se întâmplă în căsnicia cu Alina Sorescu: “La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public. Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a declarat  Alex Ciucu pentru playtech.ro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de peste 10 ani și au împreună două fetițe. Nu de puține ori au apărut în presă că acesta ar fi infidel și că divorțul este inevitabil. Anul trecut apăruseră zvonuri că cei doi ar divorța, iar atunci Alina Sorescu a intrat în direct în emsiunea Vorbește lumea și a negat că ar fi vorba despre așa ceva, declarând chiar că a sărbătorit cu soțul ei 10 ani de căsnicie și că a primit un inel cu diamant. 

Sursă foto: Instagram Alina Sorescu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni