• PRO TV
  • Un mafiot turc și-a făcut cont pe YouTube și dezvăluie cum fac autoritățile înțelegeri cu infractorii

Un mafiot turc și-a făcut cont pe YouTube și dezvăluie cum fac autoritățile înțelegeri cu infractorii

Un mafiot turc și-a făcut cont pe YouTube și dezvăluie cum fac autoritățile înțelegeri cu infractorii

Sedat Peker este un nume necunoscut în România, însă bărbatul a devenit viral în mediul online după ce și-a făcut cont pe YouTube.

Turcul este, după cum notează presa internațională, unul dintre cei mai cunoscuți mafioți din țara lui, însă acum a ieșit în evidență datorită dezvlăuirilor pe care le face.

Din câte se pare, Sedat Peker a devenit vlogger și postează săptămânal cel puțin câte un filmuleț de o oră în care vorbește despre problemele care sunt în Turcia și despre cum autoritățile de Ankara fac afaceri cu infractorii. Mai mult decât atât, el i-a acuzat pe oamenii lui Erdogan de luare de mită, trafic de droguri și chiar crime!

Mafiotul, care este originar din Sakarya și a fost de mai multe ori la pușcărie, a dezvlăuit în vlogurile sale inclusiv ce relații a avut cu demnitarii turci, despre care spune că fac parte din lumea interlopă. Printre aceștia se numără inclusiv Berat Albayrak, ginerele lui Erdogan și ministru de Finanţe între 2018 şi 2020, dar și Suleyman Soylu, actualul ministru de Interne al Turciei, Berat Albayrak, cât şi Mehmet Agar, fostul ministru de Interne.

Sedat Peker afirmă inclusiv că Suleyman Soylu îl anunța de fiecare dată când urma ca pe numele său să fie deschis un dosar și, mai mult decât atât, atunci când avea nevoie, îi punea la dispoziție mai mulți polițiști pe post de gărzi de corp.

Recunoscut ca un susținător al lui Erdogan, pentru care a și organizat mai multe mitinguri, interlopul a fost anchetat în urmă cu mai mulți ani pentru uciderea traficantului de droguri Abdullah Topçu, însă a fost achitat. În schimb, doi dintre oamenii lui au fost închiși pe viață.

Acum, Sedat Peker nu mai este favoritul autorităților, locul său fiind luat de un alt şef mafiot, Alaattin Cakici, care a fost eliberat din închisoare în anul 2019. Astfel, Sedat Peker s-a văzut nevoit să părăsească Turcia în anul 2019, cu destinația Muntenegru. Apoi, el s-a mutat în Macedonia de Nord, unde a fost arestat şi expulzat în Kosovo. De acolo, el a dispărut, iar presa străină notează că este posibil ca în prezent să fie în Balcani, Dubai sau Emiratele Arabe Unite. Și de acolo ar realiza vlogurile. Jurnaliștii de la Adevărul notează inclusive că, la sfârșitul anilor ’90, Sedat Peker a ajuns și în România.

Clipurile video pe care interlopul le urcă pe YouTube au milioane și chiar zeci de milioane de vizualizări, Sedat Peker acuzându-l în acestea pe Tolga Agar, fiul lui Mehmet Agar, fostul ministru de Interne, că a violat-o și a ucis-o pe jurnalista Yeldana Kaharman, care în martie 2019, a fost găsită moartă în locuința lui Agar. La acea vreme, poliția a declarat însă că jurnalista s-a sinucis.

foto: capturi YouTube

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni