• PRO TV
  • Jennifer Lopez are interzis! Ce nu o lasă Jennifer Garner să facă pe iubita fostului ei soț, Ben Affleck

Jennifer Lopez are interzis! Ce nu o lasă Jennifer Garner să facă pe iubita fostului ei soț, Ben Affleck

Jennifer Lopez are interzis! Ce nu o lasă Jennifer Garner să facă pe iubita fostului ei soț, Ben Affleck

Jennifer Lopez l-a dat uitării rapid pe fostul logodnic, Alex Rodriguez, iar acum s-a reîntors la fostul ei partener, Ben Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc în prezent o poveste de dragoste adolescentină. În trecut, aceștia au mai fost împreună, însă nu au reușit să se înțeleagă. Iată că acum s-au reunit, mai maturi, dar pare că pasiunea a rămas aceeași. 

Atât Jennifer Lopez, cât și Ben Affleck au copii din căsniciile anterioare. Cântăreața are doi copii cu Marc Anthony, iar Affleck are trei copii cu actrița Jennifer Garner.

Dacă actorul i-a cunoscut pe copiii lui Lopez, aceasta a primit interdicție de la Jennifer Garner să îi cunoască pe copiii pe care îi are cu Ben Affleck. Declarând că este prea devreme, potrivit mirror.co.uk.

Presa din Statele Unite informează că Jennifer Garner nu o lasă pe Jennifer Lopez să-i cunoscă pe cei trei copii pe care îi are cu fostul ei soț, Ben Affleck. Nu sunt nici 2 luni de când actorul s-a împăcat cu fosta lui logodnică, iar mama copiilor lui consideră că e mult prea devreme pentru o întâlnire între cei mici și cântăreață.

Sursă foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni