• PRO TV
  • Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita din liceu! Primele poze de la cununia civilă

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita din liceu! Primele poze de la cununia civilă

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita din liceu! Primele poze de la cununia civilă

Anul trecut, în toamnă, Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit. Zilele trecute, cei doi îndrăgostiți au ajuns și în fața ofițerului de stare civilă și au spus “Da!” pentru totdeauna. 

Artistul a postat pe Instagram mai multe fotografii de la cununia civilă, spre încântarea fanilor. Liviu Teodorescu și aleasa sa, Iulia, sunt împreună încă din liceu. Cei doi s-au asortat la cununie și au purtat ținute albe. 

Frumoasa lui soție a purtat o rochie albă, tip sacou, cu crăpături sexy pe picior, iar Liviu a optat pentru o cămașă lejeră cu imprimeu, pantaloni și adidași albi. 

“Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram. 

Liviu Teodorescu i-a cucerit pe români în primul sezon al emisiunii “Vocea României”, iar Marius Moga, mentorul și antrenorul care l-a dus până în finală, i-a prezis încă de acum nouă ani că va deveni un artist de top.

Artistul a jucat în serialul “Pariu cu viața”, a cântat în “Lala Band” și a scos hit după hit. Artistul a cerut-o de nevastă pe Iulia, anul trecut, chiar de ziua ei. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani. 

Fotografii: Instagram

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe VOYO!

Vezi și VIDEO: Cea mai mare oală de sarmale din lume!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni