• PRO TV
  • Ronaldo, vacanță cu familia în Insulele Baleare. Fotbalistul portughez a închiriat o proprietate exclusivistă

Ronaldo, vacanță cu familia în Insulele Baleare. Fotbalistul portughez a închiriat o proprietate exclusivistă

Ronaldo, vacanță cu familia în Insulele Baleare. Fotbalistul portughez a închiriat o proprietate exclusivistă

Cristiano Ronaldo și-a luat o binemeritată vacanță după eliminarea Portugaliei de la Euro 2020. Acesta s-a refugiat pe vasul său de lux, de aproape 7 milioane de dolari, pe care l-a cumpărat în vara anului 2020. De asemenea, faimosul fotbalist a închiriat o proprietate exclusivistă pe insula Palma de Mallorca, potrivit dailystar.co.uk

Georgina Rodriguez, iubita fotbalistului, a împărtășit cu cei peste 25 de milioane de fani fotografii din vacanța petrecută în Insulele Baleare din Spania. Aceasta apare în costum de baie, alături de Ronaldo, care pare într-o formă excelentă. (vezi galeria foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)


Alături de ei sunt și cei patru copii, dar și câțiva prieteni. Ronaldo a menționat, pe contul său de Instagram, că ”este timpul să se odihnească în compania oamenilor dragi”. 

Jurnaliștii de la Daily Star menționează că fotbalistul a ales să se cazeze la o proprietate exclusivistă, situată pe malul Golfului Pollenca. Ar fi vorba despre Castell de Manresa, care poate fi închiriat cu aproximativ 12.000 de euro pe noapte. 

Cel mai probabil, după vacanță, Ronaldo va pleca la Torino pentru a stabili daca va continua sa joace la Juventus, după ce a intrat în ultimul an de contract și italienii l-au pus pe lista de transferuri. El este dorit de Manchester United, Sporting Lisabona, PSG si Inter Miami.  

Sursă foto: Instagram/ georginagio, cristiano 

Vezi și: Cum l-a urmărit un român pe Cristiano Ronaldo pentru un autograf




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni