• PRO TV
  • Sora vitregă a lui Fulgy: "Polițiștii mi-au făcut un ordin de protecție împotriva lui Fulgy"

Sora vitregă a lui Fulgy: "Polițiștii mi-au făcut un ordin de protecție împotriva lui Fulgy"

Sora vitregă a lui Fulgy: "Polițiștii mi-au făcut un ordin de protecție împotriva lui Fulgy"

Ramona de la Clejani a anunțat în cadrul unui interviu oferit la TV că trăiește un calvar pentru că Fulgy ar fi amenințat-o.

Se pare că, pentru a se simți în sigurață, Ramona Manole a făcut toate demersurile necesare la autorități ca să împiedice o tragedie. Astfel, în prezent, femeia are ordin de protecție împotriva tânărului.

 
“Polițiștii mi-au făcut un ordin de protecție provizoriu. Se vor lua măsuri în continuare. Îl am la mine. Pentru 5 zile trebuie să stea la 50 de metri distanță. În continuare se va merge în instanță. Nu am nimic cu nimeni."

 
"Mi-e frică să mai răspund la telefon, că sunt contactată de intermediarii acestei familii. Vor să tac, să retrag totul. Nu cred că merită să dau nume. Sunt din partea familiei. (…) Copiii mei au fost amenințați că vine să îi violeze Fulgy. Am ieșit să vorbesc pentru că mi-este frică de Fulgy. Eu nu dorm noaptea”, a declarat fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni televizate.
 
INSTAGRAM: FULGY/ VIORICA DE LA CLEJANI/RAMONA MANOLE

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni