• PRO TV
  • Actrița Jodie Turner-Smith, jefuită la Festivalul de Film de la Cannes

Actrița Jodie Turner-Smith, jefuită la Festivalul de Film de la Cannes

Actrița Jodie Turner-Smith, jefuită la Festivalul de Film de la Cannes

Catatea Filmului e plină de hoți și profitori de ocazie în timpul celui mai important eveniment al filmului european. Actrița Jodie Turner-Smith a fost jefuită în timp ce era la restaurant, la micul dejun.

Actrița britanică Jodie Turner-Smith lua micul dejun la restaurant, vineri, când hoții au pătruns în camera ei de hotel și i-au furat toate bijuteriile. Conform Variety, podoabele valorau câteva zeci de mii de euro.

Printre bijuteriile pe care actrița le-a pierdut se află și inelul de logodnă al mamei ei, care i-a revenit actriței. 

Jodie Turner-Smith era cazată la Hotel Marriot de pe Croazetă, cel mai faimos bulevard din Cannes, unde se află Palais des Festivals et des Congres, locul de desfășurare al Festivalului de film.

Actrița a fost mutată în Hotel Majestic, situat la câteva sute de metri distanță de locul inițial de cazare, și a beneficiat de protecție sporită.

Citește și: Români premiați la Cannes, în cadrul Galei I Success Awards care a fost în direct pe Fashion TV

Jodie Turner-Smith este pentru prima dată la Festivalul de Film de la Cannes și, cu o seară în urmă, purtase o serie de bijuterii scumpe, din aur și diamante, la proiecția filmului After Yang. Experții spun că e a fost filată și urmărită.

Actrița a dezvăluit pe rețelele sociale că a depus o plângere la poliție, unde a fost nevoită să dea declarații în acest caz.

Nu credeam că voi petrece două ore și jumătate la secția de poliție, în ultima mea zi în Cannes, dar asta e...”, a scris ea pe Twitter.

Multe actrițe și artiste celebre au fost jefuite în timpul unor evenimente similare din Europa. În octombrie 2016, Kim Kardashian a fost amenințată cu arma și jefuită de 5 indivizi care au intrat cu forța în camera ei de hotel din Paris.

Atunci, starleta a rămas fără bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni