• PRO TV
  • Pepe, o nouă apariție publică alături de noua iubită! Cum s-au fotografiat?

Pepe, o nouă apariție publică alături de noua iubită! Cum s-au fotografiat?

Pepe, o nouă apariție publică alături de noua iubită! Cum s-au fotografiat?

Yasmine are 26 de ani, este model și make-up artist. Se pare că îl cunoaște pe cântăreț din 2017, de când l-a machiat pe acesta pentru videoclipul piesei "Sentimente Intense" Iar de ceva vreme are o relație tot mai serioasă cu el. 

Asta în condițiile în care, cel puțin presa încearcă să îl cupleze pe solist cu o mulțime de alte femei. De curând s-a speculat chiar că ar avea o idilă cu Ioana Geoană, văduva celebrului milionar Nae Nicolae, care a murit în urmă cu mai mulți ani, după ce mașina acestuia a fost lovită de tren la marginea capitalei.Yasmine și Pepe au avut o altă apariție publică împreună, iar cea care i-a dat de gol a fost Oana Roman. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de cei doi.

Pentru Click, Pepe a declarat de curând că este la început în noua sa relație, că nu se știe cum vor evolua lucrurile, dar că nu exclude perpectiva unei alte căsătorii:
 
„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a spus Pepe.

Foto: Instagram Oana Roman
 / Pepe Instagram

Pe Pro Tv Plus puteți vedea materiale exclusive, dar și show-urile preferate de pe PRO TV 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni