• PRO TV
  • Și-au găsit fiul la 24 de ani după ce el a fost răpit în China. Cum a fost întâlnirea de familie VIDEO

Și-au găsit fiul la 24 de ani după ce el a fost răpit în China. Cum a fost întâlnirea de familie VIDEO

Și-au găsit fiul la 24 de ani după ce el a fost răpit în China. Cum a fost întâlnirea de familie VIDEO

Un bărbat din China și-a petrecut ultimii 24 de ani din viață căutându-și fiul prin toată țara, pe motocicletă. Băiatul, atunci în vârstă de doi ani și jumătate, a fost răpit de o femeie necunoscută. Acum a fost găsit.

Întâlnire emoționantă între un tânăr de 26 de ani și părinții lui. Guo Xinzhen, care în 1997 avea doi ani și jumătate, și-a revăzut tatăl și mama după 24 de ani petrecuți în captivitate. Copilul, care a fost răpit de o femeie de la locul său de joacă, a fost găsit de poliție.

Bucuria a fost imensă în orașul Liaocheng din provincia Shandong, când tânărul a fost strâns în brațe de părinții săi după 24 de ani.

Tatăl băiatului, Guo Gangtang, și-a petrecut ultimii 24 de ani cutreierând țara în lung și-n lat, pe motocicletă, în speranța că va da de urma fiului său dispărut. 

Doar pe drum am simțit că sunt tată. Nu aveam niciun motiv să mă opresc. Și era imposibil pentru mine să mă opresc”, a declarat Guo Gangtang, conform scmp.com. Imagini emoționante au fost difuzate de postul de televiziune CCTV.

Povestea tragică a acestei familii a dus la realizarea filmului Lost and Love (2015), cu actorul Andy Lau în rol principal. Impresionat de drama familiei, actorul nu a vrut să fie plătit pentru a apărea în film. La aflarea veștii că fiul rătăcitor s-a întors acasă, actorul a declarat:

Vreau să-i transmit fratelui Guo că îi admir insistența. De asemenea, vreau să salut poliția pentru efortul depus de-a lungul anilor”, a transmis starul din Hong Kong într-o scurtă înregistrare video.

Autoritățile chineze au anunțat arestarea a două persoane implicate în răpire.

VIDEO Vezi cum a decurs întâlnirea dintre tânăr și părinții lui!


Azi e o zi foarte importantă pentru mine. Copilul meu a fost găsit. Viitorul este plin de fericire. Dumnezeu a fost bun cu noi”, a scris tatăl pe rețelele sociale.

Fotografii: CCTV

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni