• PRO TV
  • Mihai Bobonete, la pescuit în Delta Dunării. Actorul s-a bucurat de o captură impresionantă

Mihai Bobonete, la pescuit în Delta Dunării. Actorul s-a bucurat de o captură impresionantă

Mihai Bobonete, la pescuit în Delta Dunării. Actorul s-a bucurat de o captură impresionantă

Mihai Bobonete (41 de ani), actorul care îi dă viață lui Bobiță în serialul Las Fierbinți, este un pescar înrăit și adoră să se relaxeze pe malul lacului. De această dată, Bobonete a plecat în Delta Dunării, bucurându-și fanii cu imagini din vacanță. 

În cea mai recentă fotografie, postată pe Instagram, actorul pare impresionat de captura sa din Deltă- o știucă destul de mare. Fanii i-au dat mii de like-uri și i-au scris zeci de comentarii în care fac tot felul de glume: „ Și peștele zâmbește la cameră”, „Sanchii, l-ai cumpărat de la METRO, te-am văzut dimineață la casierie”, „Cred că vrea la podcast. Invitat, gătit, nu știu, vă înțelegeți, dar vrem să-l vedem la podcast”. 

Mihai Bobonete postează frecvent imagini de la pescuit, prezentându-și apoi capturile cele mai mari. Actorul a început chiar să concureze la întrecerile de profil. Acum doi ani, el s-a remarcat la Campionatul național de pescuit din barcă la răpitor al Ligii Române de Spinning (LRS). (vezi mai multe imagini în galeria foto)


Sursă foto/ Instagram: mihai.bobonete
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni