• PRO TV
  • Oana Roman, ipostază incendiară alături de fostul soț. Marius Elisei a apărut gol pușcă pe Instagram

Oana Roman, ipostază incendiară alături de fostul soț. Marius Elisei a apărut gol pușcă pe Instagram

Oana Roman, ipostază incendiară alături de fostul soț. Marius Elisei a apărut gol pușcă pe Instagram

O imagine cu Oana Roman și Marius Elisei a devenit virală pe internet după ce bărbatul a apărut pe Instagram gol pușcă.

Oana Roman i-a șocat pe urmăritorii de pe Instagram după ce a postat un filmuleț în care apare alături de Marius Elisei, acesta fiind gol pușcă.  Cei doi se pregăteau să meargă la un eveniment și, în timp ce Oana Roman se filma în oglindă, Marius Elisei a apărut gol lângă ea. 

Captura din flimuleț a strâns numeroase reacții în mediul, cele mai multe dintre ele fiind negative. Nu după mult timp, video-ul a dispărut, iar mulți dintre internauți au întrebat-o pe Oana Roman de ce l-a șters. Ei bine, se pare că nu ea l-a șters, ci a dispărut după ce a fost raportat de mai multe persoane. 

Ulterior, deranjată că a primit numeroase reacții negative, Oana Roman a scris: „Când oamenii nu au umor, nu au nimic. E greu să duci o viață tristă și lipsită de puterea de a face umor, și mai ale când duci lipsă de puterea de a face auto umor, ești doar un om trist și limitat. Suntem o țară plină de profesori inteligenți și sfătuitori de seamă care trăiesc în ignoranță, ipocrizie și urâțenie sufletească. Suntem incapabili să scăpam de frustrări și lipsuri personale și astfel suntem incapabili să evoluăm. Vom rămâne mult și bine limitați, din păcate”. 

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni