• PRO TV
  • Dia de la 5GANG: "Showbiz-ul este o industrie dură și plină de falsitate"

Dia de la 5GANG: "Showbiz-ul este o industrie dură și plină de falsitate"

Dia de la 5GANG: "Showbiz-ul este o industrie dură și plină de falsitate"

Are peste un milion de urmăritori pe Instagram, un succes uriaș în rândul adolescenților, dar se străduiește să rămână cu picioarele pe pământ. 

Într-un interviu oferit pentru cancan.ro, Dia de la 5GANG, Diana Condurache pe numele ei, a vorbit din suflet despre viața ei profesonală, dar și despre partea personală.
 
Cu sinceritate, Dia a recunoscut:

„Mereu ne distrăm la concerte și filmări. Dar cred că cele mai amuzante momente sunt cele cauzate de oboseală, când toată lumea este secată de oboseală și face/zice tot ce le trece prin minte. Sunt prea multe ca să dau un exemplu, dar aștept cu nerăbdare filmările din August pentru noul film 5GANG care va apărea în Decembrie. Sunt sigură că o sa îmi fac amintiri frumoase de acolo.”
 

„Prinţesa din 5GANG” a mai mărturisit:

„Nu m-am gândit. Este o industrie dură și plină de falsitate, dar atâta timp cât tu ești puternic și nu lași “faima” să te schimbe, sunt de părere că rezisti ușor. Cât despre un job normal, da. M-aş vedea. Nu este o rușine. Orice ban făcut cinstit este o mândrie.

Mama m-a învățat de mică să fiu muncitoare și să mă mulțumesc cu ce am. Dacă ar pica toată treaba, am diploma de bac și bănuiesc ca m-aș descurca cu cunoștințele mele în anumite domenii. Nu îmi fac griji. (...) Sunt de părere ca toți avem momente grele în viața si depinde de noi dacă vrem sau nu să trecem peste. Dumnezeu îți dă cât poți duce. Am avut multe. Cred că sunt challenge-uri și chiar dacă pe moment sunt grele, îmi place sa câștig. mi-am promis mie că nu o să mai las pe nimeni să mă tragă în jos sau să mă facă să par ceea ce nu sunt."

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis:

FOTO: DIA INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni