• PRO TV
  • Ema Uta, prima reacție după ce s-a spus că ar fi avut o relație cu Gabi Bădălău. „Nu sunt genul ăla de femeie”

Ema Uta, prima reacție după ce s-a spus că ar fi avut o relație cu Gabi Bădălău. „Nu sunt genul ăla de femeie”

Ema Uta, prima reacție după ce s-a spus că ar fi avut o relație cu Gabi Bădălău. „Nu sunt genul ăla de femeie”

În ultimul timp se zvonește că Bianca Drăgușau și Gabi Bădălău s-ar fi despărțit, iar motivul ar fi infidelitatea bărbatului. 

Recent, în presă ar fi apărut informații cum că Gabi Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu Ema Uta. Sătulă de aceste zvonuri și pentru că nu dorește să fie implicată în scandalurile din show-biz, celebrul make-up artist a ținut să lămureasă situația în mod public, într-o postare pe InstaStory.

Ema Uta, prima reacție după ce s-a spus că ar fi avut o relație cu Gabi Bădălău. „Nu sunt genul ăla de fameie”

Nu obișnuiesc să vorbesc despre lucruri de genul, dar atunci când integritatea mi se pune la îndoilaă prin afirmații false, trebuie să iau atitudine. Nu cunosc personal pe niciunul dintre oamenii lângă care mi-a fost pus numele, îi știu de la televizor. Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live, iar el, i-a răspuns pe insta acum un an la un compliment pe care mi l-a făcut. Ceea ce pot menționa într-adevăr este că prietena mea ( amică cu respectivul) cu care am fost în vacanță mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refunzat incontestabil explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de fameie. Atât”, a scris frumoasa blondină.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Ema Uta a vrut să-i asigure pe cei care au lansat aceste zvonuri că ea își câștigă existența din make-up și că nu are nevoie de ofertele nimănui. ”Facem parte din lume diferite, știe toată lume din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu ”negociez” vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar...poate fi dovedit ușor”, a mai spus Ema Uta.

Sursă foto: Instagram 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni