• PRO TV
  • Cabral, amintiri dragi din copilărie, într-o poză alături de mama lui: „Mămica mea. Și eu, varianta gremlin”

Cabral, amintiri dragi din copilărie, într-o poză alături de mama lui: „Mămica mea. Și eu, varianta gremlin”

Cabral, amintiri dragi din copilărie, într-o poză alături de mama lui: „Mămica mea. Și eu, varianta gremlin”

Amintirile nu ne chinuiesc întotdeauna, ci ne oferă și momente de desfătare peste ani. Cabral a rememorat o perioadă frumoasă din viața lui, când se bucura de protecția brațelor mamei. O fotografie realizată în copilăria sa i-a cucerit pe cei care îl urmăresc online.

Cabral a dat recent peste o fotografie de familie în care apare alături de mama lui. Mai mic decât fiica sa Namiko, neastâmpăratul Cabral Ibacka pare a avea ceva de împărțit cu fotograful. Poate că nu ținea aparatul bine, cine știe?

Cert este că fotografia i-a stârnit amintiri plăcute și cum altfel îți poți descreți fruntea când te vezi de-o șchioapă decât s-o dai pe comedie?

Mămica mea. Și eu, varianta gremlin. În poză plângeam că făcea un vecin mici și nu mi-a dat decât 47... poftă păstrată și peste ani”, a scris Cabral în dreptul fotografiei.

Cabral a avut o relație strânsă cu mama lui, care l-a crescut aproape singură în primii 6 ani de la venirea sa pe lume.

Într-un articol-confesiune, postat pe blogul său, Cabral a explicat de ce nu s-a bucurat prea mult de prezența tatălui, un medic recunoscut din Congo.

Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar”, a scris Cabral, care a cunoscut dragostea paternă datorită celui de-al doilea bărbat din viața mamei sale.

Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, povestea Cabral.

Fotografii: @cabralibacka

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni