• PRO TV
  • Magda Pălimariu s-a afișat pentru prima dată cu bărbatul cu care s-a măritat în secret

Magda Pălimariu s-a afișat pentru prima dată cu bărbatul cu care s-a măritat în secret

Magda Pălimariu s-a afișat pentru prima dată cu bărbatul cu care s-a măritat în secret

La 20 august a împlinit 42 de ani, iar la o săptămână după Magda Pălimariu s-a căsătorit, civil și religios, în mare secret. Prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV s-a afișat pentru prima dată alături de bărbatul care cucerit-o.

Magda Pălimariu a fost discretă în legătură cu viața ei privată și consideră că aceasta a fost decizia înțeleaptă. Prezentatoarea TV a dezvăluit recent că s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț și Industrie din Norvegia.

Într-un interviu pentru VIVA, Magda Pălimariu a explicat de ce a ținut totul secret. 

Nu am simțit niciodată nevoia să vorbesc atât de amănunțit despre viața personală, nu pentru că aș avea ceva de ascuns, ci pentru că respect omul de lângă mine. Pandemia ne-a restricționat pe mulți, din multe puncte de vedere, iar planurile nu și-au mai avut rostul. Cel puțin eu asta am învățat în ultimul an… să nu-mi mai fac planuri. 

Așa că am făcut cununia civilă, urmată de cea religioasă – pentru că era importantă pentru noi, iar ziua s-a încheiat cu o petrecere. Totul a fost imediat după ziua mea de naștere”, a spus prezentatoarea TV.

FOTO: revista VIVA

În august, vedeta PRO TV a distribuit pe contul ei de socializare câteva fotografii în care apare în rochie de mireasă, dar nu a dat detalii despre eveniment. 

Fotografii: @magdapalimariu

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni