• PRO TV
  • Emisiunea “Romanii au talent” a obtinut un record de audienta al spoturilor publicitare

Emisiunea “Romanii au talent” a obtinut un record de audienta al spoturilor publicitare

Emisiunea “Romanii au talent” a obtinut un record de audienta al spoturilor publicitare

“Romanii au talent”, emisiune difuzata de ProTV in fiecare vineri de la ora 20.30, a obtinut cifre impresionante si in ceea ce priveste spoturile publicitare difuzate in timpul show-ului.

Primele trei editii ale emisiunii au reusit sa livreze  un numar de 2221.9 GRP-uri din totalul de 3499.3, ceea ce inseamna 63.5% din oferta pietei de publicitate.  Conform GFK  Romania, cifrele obtinute de ProTV la nivelul publicului comercial din mediul urban au fost de peste 7 ori mai mari decat cele obtinute de Antena 1 in acelasi interval orar, postul concurent ajungand la un numar de doar 301.9 GRP-uri, adica 8.6% din oferta pietei de publicitate.

Si la nivel de grup, CME a ocupa locul 1 la mare distanta de concurenta. In intervalul difuzarii show-ului “Romanii au talent”, grupul CME a livrat pe parcursul celor trei editii ale show-ului un numar de 2419 GRP-uri, ceea ce inseamna 69.1% din piata de publicitate. Cifrele obtinute sunt uriase, avand in vedere ca pe acelasi interval orar trusturile concurente (Intact, Dogan,National, Prima, Realitatea si TVR) la un loc, nu au obtinut decat 24.9% din piata de publicitate.  
                In ceea ce priveste punctele de rating, spoturile publicitare difuzate in primele trei editii ale emisiunii “Romanii au talent” au atins o medie de 15.2 puncte de rating, de aproape 6 ori mai mult decat Antena 1, care a obtinut doar 2.7 puncte de rating. Varful de audienta a fost atins in cea de-a treia editie a emisiunii, cand unul din spoturile publicitare difuzate de ProTV a atins 27.1 puncte de rating.

Audientele obtinute in timpul show-ului “Romanii au talent” stabilesc un nou record, acestea fiind, la nivelul emisiunilor de divertisment, cele mai mari cifre obtinute din 2001, cand a fost introdus un nou sistem de masurare al audientelor, cu people-meter-e.

Intra pe romaniiautalent.protv.ro si vezi cele mai tari momente din emisiune!

 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni