• PRO TV
  • Doi soti, cascadori profesionisti, au scapat cu viata dupa ce avionul lor a luat foc si s-a prabusit! VIDEO

Doi soti, cascadori profesionisti, au scapat cu viata dupa ce avionul lor a luat foc si s-a prabusit! VIDEO

Doi soti, cascadori profesionisti, au scapat cu viata dupa ce avionul lor a luat foc si s-a prabusit! VIDEO

Kyle si Amanda, doi soti cascadori profesionisti, executau un numar de acrobatie aviatica in Brownsville, Texas, cand motorul avionului a luat foc, iar el nu a mai putut redresa aparatul. Spectatorii au trait clipe de groaza, privind neputinciosi cum avionul se prabusea rapid, lasand o dara uriasa de fum alb.

Show-ul Air Fiesta 2011 din Brownsville a fost anulat pentru restul zilei, iar cei doi soti au fost transportati de urgenta la spital. “Femeia a reusit sa intre la loc in avion, dar acesta s-a prabusit intr-o padurice de langa pista”, a declarat Lynn Lunsford, purtatorul de cuvant al Administratiei Federale de Aviatie.

Acum, cei doi soti sunt in spital cu arsuri pe 60% din suprafata corpului.

Cu cateva zile inainte de accident, Amanda a dat un interviu unui ziar local, in care povestea ca isi asuma voluntar toate riscurile care decurg din pasiunea pentru acrobatii aviatice.

Amandoi avem o mare pasiune pentru zbor, e in sangele nostru. Exista un risc in ceea ce facem, stim asta. Suntem foarte precauti, ca sa eliminam pe cat posibil acest risc. Dar daca iti traiesti viata cu teama ca ceva ar putea merge prost, atunci nu traiesti cu adevarat”.

Kyle si Amanda s-au cunoscut tot la un spectacol aviatic, in 2004. S-au casatorit in mai 2005, la cateva luni dupa ce tatii lor, si ei piloti cascadori, au murit intr-un accident aviatic.

Bobby Younkin si Jimmy Franklin erau prieteni buni si zburasera de multe ori impreuna. Dar, in 2005, la un spectacol aviatic din Canada, cei doi au zburat in avioane diferite si au avut ghinionul sa se ciocneasca. In urma accidentului, niciunul dintre ei nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni